איפה אפשר לקנות פורניר?
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איפה אפשר לקנות פורניר?אני מחדש מדפים של ספריה. אני רוצה לדביק פורניר חדש. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה או חדרה שמוכרים פורניר של עצים שונים?
Re: איפה אפשר לקנות פורניר?תכתוב בגוגל פורניר באיזור חיפה
Re: איפה אפשר לקנות פורניר?שאריות פורניר לתיקונים אתה יכול למצוא אצל "מקור הפורמייקה"
אם אתה רוצה לבצע ציפוי מלא של מדפים אתה צריך לוחות מסוג "דאבל" או "משולש" שמדביקים בתהליך דומה לזה של פורמייקה, עם דבק מגע. אתה צריך להזמין את הלוחות דרך "מנדל בורקו" או "אורן-הולצמן" או "מקור הפורמייקה" שהם גם מכינים בעצמם את הלוחות פורניר. בהתאם לחישובי הכדאיות שלך, אפשר להזמים את החומר עם דוגמאת העץ לאורך (סטנדרטי) או לרוחב. ברוב המקומות תוכל למצוא לוחות אלון רגיל או מבוקע במלאי. Alex the Cheesepenter
Re: איפה אפשר לקנות פורניר?אולי ניתן יהיה לחסוך לי התרוצצות בין הספקים השונים רק לצורך שאלה... אני נמצא בשלב תכנון של רהיט כלשהו (וגם בניית ה-PRESS להדבקות עבורו) ורציתי לדעת מה רוחב לוח הפורניר המקסימלי שניתן לקנות בהזמנה סטנדרטית?
ולפותח השרשור- אנא עדכן היכן מצאת פורניר באיכות טובה, מחיר סביר ושירות טוב... (גם אני מאזור חיפה)
Re: איפה אפשר לקנות פורניר?תודה לאריק ולאלכס. בשלב הזה ויתרנו על פורניר חדש ונעבוד עם מה שיש.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||