|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
-
zDanielz
- סופר משתמש
-
על ידי itzikdiy » 28 נובמבר 2020, 15:22
מה היה הקושי בצביעה? איך צבעת?
הצבע מט? באחת התמונות נראה מבריק...
לגבי לחצני פתיחה, אני מרוצה ממה ששמו לי במטבח, אנסה לראות בערב אם ניתן לזהות של מי... בלום אם זכור לי נכון. אתה מתכוון לדלת שנפתחת בלחיצה, ונתפסת במגנט, נכון? אילו צירים שמת?
נראה טוב. מחכה לסרטון!
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
-

itzikdiy
- מנהל פורום
-
-
על ידי zDanielz » 28 נובמבר 2020, 16:36
צבעתי עם פיסטולט. אין משהו ספיציפי, להגיע לרמה גבוהה נדרש הרבה מאוד הכנות שטני לא מכיר ממה שעשיתי עד עכשיו כמו הרבה מאוד זמן של שיוף (ממש רוב העבודה היתה לשייף). מה שכן, אני יכול לומר בדיעבד שפריימר 123 הוא לא מתאים לעבודה (לא מתייבש, סמיך מאוד ולא מתחבר טוב).
הצבע מט, חלק מהתמונות צולמו ממש אחרי ההתזה, הצבע רטוב ובגלל זה הוא לא מט. וכן אני מתכוון ללחצן שאמרת, רק לא מגנטי. הצירים הם של בלום לא זוכר את הדגם וזה הקניה הטובה ביותר שעשיתי. יש בהם הרבה מאוד משחק וזה שווה כל שקל.
-
zDanielz
- סופר משתמש
-
על ידי ניקו » 28 נובמבר 2020, 16:37
נראה כמו עבודה מדויקת ואיכותית. אני אוהב את המגרעת בתחתית השידה, שיוצרת את אפקט ציפה. גם הרגליים פשוטות ואלגנטיות. עם זאת, יש לטעמי משהו מונוליטי וקצת כבד ברהיט. אני חושב שזה בגלל השילוב בין הגוון הכהה האחיד והדלתות המודרניות. גם אני נוטה לכיוון המודרני, אבל אם הייתי בונה דבר דומה, אני חושב שהייתי מוסיף אלמנטים שייתנו לעינים במה להיתפס (ידיות שקועות למשל, או פרט עיצובי אחר). אבל זה עניין של טעם, כמובן. שאפו על הפרויקט. כמו איציק, גם אני אשמח לראות סרטון.
-
ניקו
- סופר משתמש
-
על ידי zDanielz » 28 נובמבר 2020, 16:39
ציר ישר 110 מעלות בלום אקספנדו
-
zDanielz
- סופר משתמש
-
על ידי itzikdiy » 28 נובמבר 2020, 18:20
אלו מנגנוני הלחיצה, מותקנות כבר כמה שנים עם דלתות גבוהות של מזווה וכו' ועובדות יפה, של בלום.   Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
-

itzikdiy
- מנהל פורום
-
-
על ידי zDanielz » 28 נובמבר 2020, 18:53
itzikdiy כתב:אלו מנגנוני הלחיצה, מותקנות כבר כמה שנים עם דלתות גבוהות של מזווה וכו' ועובדות יפה, של בלום.   Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
אחפש כזה. תודה
-
zDanielz
- סופר משתמש
-
על ידי zDanielz » 28 נובמבר 2020, 18:57
ניקו כתב:נראה כמו עבודה מדויקת ואיכותית. אני אוהב את המגרעת בתחתית השידה, שיוצרת את אפקט ציפה. גם הרגליים פשוטות ואלגנטיות. עם זאת, יש לטעמי משהו מונוליטי וקצת כבד ברהיט. אני חושב שזה בגלל השילוב בין הגוון הכהה האחיד והדלתות המודרניות. גם אני נוטה לכיוון המודרני, אבל אם הייתי בונה דבר דומה, אני חושב שהייתי מוסיף אלמנטים שייתנו לעינים במה להיתפס (ידיות שקועות למשל, או פרט עיצובי אחר). אבל זה עניין של טעם, כמובן. שאפו על הפרויקט. כמו איציק, גם אני אשמח לראות סרטון.
תודה רבה! השידה היא לא בשבילי, זה עבודה ללקוח וצריך לראות את החדר בשביל להבין את הסיבות לעיצוב הזה כי אני מסכים איתך לגמרי אם אני מתייחס לרהיט לבד. מדובר בחדר עבודה מאוד ״כבד״ והמטרה היתה להקליל אותו. יש שם פרקט עץ מלא, סיפרייה ענקית על קיר שלם מאגוז אמריקאי, שולחן עבודה גדול ועתיק מעץ כהה עם עור כהה. בעצם זה הרהיט ששובר שם את הכל.
-
zDanielz
- סופר משתמש
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים
|