אוויר נקי
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: אוויר נקיhttps://woodgears.ca/dust/air_cleaner.html מצרף קישור אולי יעזור למישהו להבין מה אני מחפש
Re: אוויר נקיאנסה לכתוב כמה פרטים מקוה שזה יעזור
1 מפוח כדאי לקנות ליין אין עדיף 8 צול ככה הוא יושב על הצינור ופשוט ''עובד'' ולא סתם מכניס לחדר חמצן...כמו מאוורר. 2במידה ויש לך חדר גדול מומלץ מאוד לעשות יניקה מכמה מקומות כ''א 4 צול, לצורך כך אתה חייב לבנות קופסה מפח שתשמש כ''מרכזיה'' (זמין בזול אצל כל נפח) בגלל שהמפוח יונק בד''כ מהצינור הכי קרוב אליו =הכי הרבה .ומתחלש בהדרגה ככל שהתור מתארך.... מה ש''מרכזיה'' עושה זה לדאוג שהיניקה תהיה שווה מכל פינות החדר\פתחי האוורור שלך כנ''ל 3לדאוג לתחלופת אויר חכמה ומחושבנת מפתחי הכניסה של האויר (חלונות) עד ליציאה (גרילים )שפשוט ישאבו בצורה הנכונה שיכסו את כל השטח. מקוה שעזרתי נ.ב. אגב סתם טיפ לחבר'ה כאן, עשיתי גם מערכת כזו לשירותים בבית שלי (לנפץ את המיתוס ששירותים חייב חלון=האויר נכנס לבית ואיתו הריח!!!!=מיותר לחלוטין וגם קר בחורף)פשוט הושבתי את החשמל על מתג חדר מדרגות עם טיימר כל לחיצה מדליקה ל15 דק' ואח''כ נכבה (ניתן לכוונן זמן) פשוט ולא שוכחים לכבות .
Re: אוויר נקיתודה רבה, עזרת. האמת שהיה לי וונטה בחדר הישן שהיה לי זה בהחלט נתן עבודה. החדר שלי הוא בערך 5 על 5 בתוך חניון (חלונות לחניון) אם אפשר לראות תמונות (לבקר?) של מישהו שבנה מערכת אשמח מאוד
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||