שלום לכולם.
מה דעתכם על המסור.
יש יד שניה בשליש מחיר בערך לדברי המוכר המצב טוב היה בשימוש מועט.
המידה וארצה לקנות מה לבדוק.
ראיתי בסרטונים את החסרונות.
תודה.
מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000שלום לכולם.
מה דעתכם על המסור. יש יד שניה בשליש מחיר בערך לדברי המוכר המצב טוב היה בשימוש מועט. המידה וארצה לקנות מה לבדוק. ראיתי בסרטונים את החסרונות. תודה.
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000לצערי אני ממליץ נגדו...היה לי אותו כמה שנים, בהתחלה חשבתי שהוא נהדר, אבל לאט לאט הבנתי כמה הוא לא. הגובל, אחד הדברים המשמעותיים, לא מסוגל להשאר מקביל, אפילו בניתי גובל חדש ועדיין לא היה מושלם. התנועה של העגלה "הנהדרת" כל כך לא מדויקת. אין סנפיר נורמלי, הייתי צריך להכין בעצמי. המסילות לא סטנדרטיות. אין אפשרות ללהב DADO. ה-insert plate מסובך בצורה יוצאת דופן, לקח לי המון המון עבודה להכין אחד חדש, וגם אז הוא חייב ברגים.
מבחינת עוצמה ורעש הוא דומה לאחרים בקטגוריה - בוש דוולט וכו'. לדעתי מההכרות השטחית שלי עם הדגמים האחרים - הוא הנחות בקטגוריה שלו. כמובן שאני לא מתייחס לכלים העלומים - האנטר איינהל וכד' שהם קטגוריה משל עצמם, קטגוריית "גם בחינם לא כדאי" לטעמי.
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000
לצערי הרבה מהדברים האלו נכונים גם לבושים שלהם דווקא יש שם יותר טוב. מסילה לא סטנדרטית (ולא אחידה ברוחבה !!!) אין דאדו (ברור, אירופאי) עגלה חסרת שימוש כמעט לחלוטין מה שכן, הגובל בסדר ברגע שלומדים לכייל אותו (ואמורים להבין לבד כי לא מדובר על זה בספר ההוראות)
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000ערב טוב
רוצה לאחל לכם כל טוב שבעולם. אני כבר חודשיים הולך ומפנטז על הכלי הזה. ראיתי אותו בתצוגה בקריות, והתרשמתי בצורה בלתי רגילה. נו. כך חלום הופך למציאות.
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000גם לי היה אותו, מסור על הפנים.
גם אני כמו סבן עשיתי את כל השדרוגים וגם אז אפשר גם לראות בסרטונים שלי שאני משתמש בקליבות בכל חיתוך.
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000חשוב רק לומר שאני לא השתמשתי בהרבה מסורים כאלה ושבכל זאת אפשר לעבוד איתו (דורש הרבה שדרוגים וקור רוח) ובמחיר טוב אולי באמת שווה, עשיתי איתו הרבה דברים אבל הייתי מנסה למצוא מסור דיוולט
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000שלום רב,
אני לא מכיר את המקיטה אבל מנסיון זה הכלי הכי חשוב לנגר חובב ולכן צריך לקנות את הטוב והמדוייק ביותר. לך על דיוולט, אם זה מעבר לתקציב שלך כרגע תשתמש במסור עגול עד שיהיה לך את התקציב הנדרש.
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000שמעון כתב לפני בקצרה את כל התורה!1 נכון ביותר.
אכן אני חיכיתי כך לאפשרויות התקציביות שלי וקניתי דיוולט והוא אגדה ממש אל מול המקיטה/בוש. ניהנה מכל ניסור. מדוייק, דיי שקט, אפשרות לדדו... ועוד
Re: מסור שולחן מקיטה דגם MLT1000נמכר בארץ דיוולט עם אפשרות לדדו או שצריך להזמין מארה"ב? כי הבנתי שעניין האין-דדו הוא עניין של רגולציה אירופאית, ובדרך כלל מה שמגיע ארצה הוא בתקן אירופאי (בגלל המתח).
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||