כסאות עץ נשארו בחוץ ונרטבו בגשם
אלו כסאות מהסוג הישן עם משענת חצי עגולה ומושב מעץ לבוד צורני (משוקע)
המושבים התנפחו מהרטיבות, ויש להחליפם.
כיצד עושים את השקע? או שניתן יהיה לשבת עדיין גם על מושב שטוח שאעשה מדיקט 6 ?
תנועת המושבים
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
תנועת המושביםכסאות עץ נשארו בחוץ ונרטבו בגשם
אלו כסאות מהסוג הישן עם משענת חצי עגולה ומושב מעץ לבוד צורני (משוקע) המושבים התנפחו מהרטיבות, ויש להחליפם. כיצד עושים את השקע? או שניתן יהיה לשבת עדיין גם על מושב שטוח שאעשה מדיקט 6 ?
Re: תנועת המושביםאפשר יהיה לשבת, יהיה מעט פחות נוח, תהיה הרגשה של ישיבה יותר גבוהה.
יש מפעל שעושה כבישות בא.תעשיה ק.ביאליק, אנשים נחמדים, בטוח ימצאו את התבנית עבורך. אלכס
Re: תנועת המושביםאם הם לא יהיו נחמדים ויש לך מושב אחד לדוגמא אתה יכול "לכבוש" לבד עם לא הרבה מאמץ.
Re: תנועת המושביםלדעתי לא מספיק מושב אחד, צריך שניים.
הצעות נוספות - ע"י כירסום רוטר או חריטהחשבתי על רעיון : לקחת פלטת עץ מלא עבה ולכרסם במספר מעברים בגבהים שונים בהפרשים של 2 ממ, כך שיווצר לך מפה טופוגרפית של עמק. לאחר מכן עבודת ליטוש.
בשביל זה צריך רוטר עם מוביל, ושבלונות (צריך לכל עומק שבלונה). את הקטרים של השבלונות ואת מספר השבלונות אפשר למדוד ע"י מדידת גובה השקע וקוטר המעגל וחלוקה פשוטה. נשמע לכם סביר? אני אשתדל מחר להעלות סקיצה להסבר. או לחרוט פלטה רתומה למחרטה - אבל צריך מחרטה גדולה.
Re: תנועת המושביםתודה תודה,
אכן יש לי עוד כסאות שנשארו שלמים, כיצד ובאילו כלים אני "כובש" את העץ. יש לי בגינה בתור קישוט דקורטיבי, מכבש בורג קטן ששימש לכריכת ספרים, האוכל להתמש בו? וממה אכין התבנית?
Re: תנועת המושביםאם למושבים יש בליטה כלפי מטה אז זה לא בעיה.
אתה לוקח מס' דיקטים בעובי עד 3 מ"מ עד לקבלת העובי הרצוי. מורח ביניהם דבק לבן וכובש אותם יחד עם המושבים לקבלת הצורה הרצויה ככל שהשכבות יותר דקות הצורה הסופית תהיה יותר מדויקת. כבישה של שעה אמורה להספיק. בהצלחה.
Re: תנועת המושביםתודה על היעוץ, אך לצערי איני מבין עדיין כיצד מייצרים את השקע ואת הבלט לצורך הכבישה...?
בתודה
Re: תנועת המושביםאם יש לך דוגמת מושב אתה יכול להשתמש בה.
לא הגיוני שאם הכינו את הפלטה בכבישה אין בלט בצד השני.
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||