שלום רב,
היום הצטרפתי לאתר.
אני אוהב מלאכת יד, ועבודות עץ במיוחד.
יצרתי נברשות עם פינות מעוגלות.
אין סודות... מי שירצה יקבל מידע.
שנה טובה,
יחיאל
נברשות עם פינות מעוגלות
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
נברשות עם פינות מעוגלותשלום רב,
היום הצטרפתי לאתר. אני אוהב מלאכת יד, ועבודות עץ במיוחד. יצרתי נברשות עם פינות מעוגלות. אין סודות... מי שירצה יקבל מידע. שנה טובה, יחיאל נערך לאחרונה על ידי Yechielm בתאריך 28 ספטמבר 2020, 21:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: נברשות עם פינות מעוגלותברוך בואך לפורום - נראה יפה מאוד!
אני רואה שאת הפינות עצמן עשית מחתיכות נפרדות, ולא בכיפוף. אבל איך עשית את המדרגה באמצע הפלטה האופקית?
Re: נברשות עם פינות מעוגלותיפה מאוד!
אז ספר בבקשה איך עשית את הפינות המעוגלות. וכם את המדרגה הקטנה באמצע הנברשת השנייה כמובן. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Re: נברשות עם פינות מעוגלותעבודה יפה!
כל הכבוד
Re: נברשות עם פינות מעוגלות
את הפינות המעוגלות עשיתי מכמה שכבות של דיקט גמיש ע"י כיפוף. יצרתי מעין שבלונה (מכבש) שנתנה את הצורה המבוקשת. הרטבתי את הדיקט והשארתי אותו תחת לחץ בתוך המכבש עד שהתייבש. כך כופפתי 4 שכבות של דיקטים מכופפים. את אחד הדיקטים המכופפים חתכתי לשניים והצרתי אותם. בשלב השני מרחתי דבק מסוג EMFI 3300 בשפופרת, מכל צידי הדיקטים המכופפים, הצמדתי אותם האחד לשני, הנחתי בתוך המכבש והנחתי משקולות עד ההתקשות. את הדיקט המקוצר הנחתי באמצע כך שיצרתי חלל על מנת להעביר בו חוטי חשמל לתאורה. כיצד עשיתי את המדרגה באמצע הפלטה האופקית? לפני השינוי, הלוח היה מרובע וסימטרי. ניסרתי קטע בצדה האחד של הפלטה ועברתי והדבקתי אותה בצד השני. כך נוצרה סימטריה.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||