חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

אשמח לעזרה..

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

אשמח לעזרה..

הודעהעל ידי MeiR G » 02 אוקטובר 2008, 09:44

שמי מאיר אני מתעניין מאוד בגילוף\פיסול עץ. כרגע אני עובד עם סכין יפני על קליפות עץ עבות. אני מכין שלטים לבית ולקישוט. אני מעוניין מאוד לפתח את ההתעסקות שלי בעץ לעבודה עם עץ יותר מסיבי. אשמח אם אפשר לקבל הדרכה אנושית ויעוץ רישוני על כלים נחוצים וכו..
MeiR G

Re: אשמח לעזרה..

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 02 אוקטובר 2008, 16:07

שלום מאיר,

בתור אחד שגילף בעבר עם סכין יפנית, אני רק יכול להזהיר אותך שזה די מסוכן... חוץ מזה במדור ה"עסקים" של האתר http://www.nagaroot.com/directory

תוכל למצוא מספר קורסים וסדנאות, אני יודע שאתה לא יכול לקחת קורס, אבל תיצור קשר עם אחד האנשים שם (שמעבירים את הקורסים) אני בטוח שיהיו מוכנים לתת שיעור פרטי בסגנון שאתה מחפש... כמו כן יש פה בפורום מספר חברים שמגלפים להנאתם - אם תכתוב מאיזה איזור אתה בארץ אני בטוח שיהיו כמה מתנדבים.

בענק אני יכול להגיד (כי קשה לענות על שאלות כאלה כלליות בתשובה כתובה) שאם הולך לך טוב עם הסכין היפנית ואתה נהנה מסוג זה של גילוף, אז תשקיע בסכין גילוף טובה ובציוד השחזה - והחוויה שלך תשתפר אפילו יותר מעכשיו, לגבי פיסול, יש סט מפסלות די בסיסי שבודאי יאפשר לך להתחיל, סט איכותי הוא לא זול במיוחד, אבל אפשר לעבוד אפילו עם מפסלות סיניות (שקונים ב40 ש"ח) אם יודעים איך להשחיז טוב, ובגלל איכותן הירודה צריך להשחיז יותר פעמים... אבל כשהן חדות הן חותכות היטב.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־11 אורחים