חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

פרויקטים בעץ

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

פרויקטים בעץ

הודעהעל ידי עמיטל » 17 ינואר 2020, 16:27

אהלן חברים פתחנו קבוצת פייסבוק לפרויקטים בלבד..(לא לשאלות כלליות בשביל זה יש אחלה קבוצות אחרות) אישית מוצא את עצמי הרבה שובר את הראש על תוכניות ומידות ואיך ומי ומה ומו? הרעיון זה ליצור מאגר של תוכניות רעיונות ושרטוטים עם פירוט מידות ומה שאפשר.. ובעיקר ליצור בכח משותף מוזמנים https://www.facebook.com/groups/571682800266037/
עמיטל
משתמש ותיק

Re: פרויקטים בעץ

הודעהעל ידי Ran » 19 ינואר 2020, 23:46

אני מאוד מאוכזב לי אידיאולוגית אין פייס בוק !!!!
למה לא לעשות את זה כאן בפורום ??????
Ran
סופר משתמש

הודעהעל ידי Pini Gold » 20 ינואר 2020, 00:47

בפייס אין אפשרות לשמור היסטוריה ועל כן אין אפשרות לחפש תוכן קודם.
חוץ מ show off לשם מה כל העניין הזה? לא מתאים לי.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי isidor » 20 ינואר 2020, 18:16

עמיטל, מאד לא יפה מה שאתה עושה.
מדוע לא לפרסם כאן בפורום?
אני עקרונית -כמו רבים אחרים- נגד פייסבוק,
ומקווה להמשיך בכך
isidor
סופר משתמש

הודעהעל ידי אמיר ח. » 21 ינואר 2020, 00:05

שלום,
גם אני לא משתמש ב- FakeBook או בכל רשת לא חברתית אחרת!

לפי דעתי הצנועה, הענף הזה של חובבי הנגרות, ועבודות DIY בכלל, צובר תאוצה חיובית בזמן האחרון, ולכן אני חושב שכדאי לרכז את כל המאמצים במקום אחד, והמקום האידיאלי ביותר -לפי דעתי- זה הפורום הזה. כאן ניתן להעלות עבודות, לקבל משוב והערות, לשאול שאלות, לערוך חיפוש, לדפדף אחורה וכו'.

לגבי הרעיון עצמו, לשבור את הראש על מידות ותוכניות זה תהליך בלתי נפרד מכל פרוייקט! אין כמו לשבת לצייר ולתכנן ואפילו לדמיין את הפרוייקט בראש לפני שניגשים לעבודה, ולפעמים גם מותר לסטות מהתוכניות ולצאת עם משהו שונה לגמרי מהתכנון המקורי.

שמתי לב שאנשים בד"כ לא נוטים להעלות תוכניות\תרשימים\פירוט מידות, אלא מסתפקים בלהעלות תמונות של התוצר הסופי. וזה מובן, כי לכל אחד יש צרכים שונים והמידות משתנות לפי צרכיו ודרישותיו. לכן מספיק לקבל רעיון כללי ומידות כלליות ואז כל אחד בונה לפי טעמו\צרכיו.

יש לי רק בקשה קטנה, כמו שפרסמת את הקבוצה בפורום כאן, נא לפרסם את הפורום הזה גם בקבוצה שם.
אני מכבד את יוזמתכם ומאחל לכם בהצלחה.
בברכה.
אמיר ח.
סופר משתמש

הודעהעל ידי atzmonster » 21 ינואר 2020, 00:41

אמיר ח. כתב:שלום,
גם אני לא משתמש ב- FakeBook או בכל רשת לא חברתית אחרת!

לפי דעתי הצנועה, הענף הזה של חובבי הנגרות, ועבודות DIY בכלל, צובר תאוצה חיובית בזמן האחרון, ולכן אני חושב שכדאי לרכז את כל המאמצים במקום אחד, והמקום האידיאלי ביותר -לפי דעתי- זה הפורום הזה. כאן ניתן להעלות עבודות, לקבל משוב והערות, לשאול שאלות, לערוך חיפוש, לדפדף אחורה וכו'.

לגבי הרעיון עצמו, לשבור את הראש על מידות ותוכניות זה תהליך בלתי נפרד מכל פרוייקט! אין כמו לשבת לצייר ולתכנן ואפילו לדמיין את הפרוייקט בראש לפני שניגשים לעבודה, ולפעמים גם מותר לסטות מהתוכניות ולצאת עם משהו שונה לגמרי מהתכנון המקורי.

שמתי לב שאנשים בד"כ לא נוטים להעלות תוכניות\תרשימים\פירוט מידות, אלא מסתפקים בלהעלות תמונות של התוצר הסופי. וזה מובן, כי לכל אחד יש צרכים שונים והמידות משתנות לפי צרכיו ודרישותיו. לכן מספיק לקבל רעיון כללי ומידות כלליות ואז כל אחד בונה לפי טעמו\צרכיו.

יש לי רק בקשה קטנה, כמו שפרסמת את הקבוצה בפורום כאן, נא לפרסם את הפורום הזה גם בקבוצה שם.
אני מכבד את יוזמתכם ומאחל לכם בהצלחה.
בברכה.

מסכים לכול מילה - נגמלתי מהפייס לפני חמש שנים
סמל אישי של המשתמש
atzmonster
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים