ראיתי בהרבה מקומות ששני המוצרים המוזכרים בכותרת מקילות מאד על הגימור בפרט בעצים שצבע לא נקלט באופן אחיד על פני העץ, ובארה"ב מקובל להשתמש במוצרים אלו, אבל משום מה אני לא מוצא בארץ מוצר כזה. מישהו יודע אם קיים כזה דבר כאן.
תודה
האם ניתן להשיג בארץ WOOD CONDITIONER ו- GEL STAIN
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
האם ניתן להשיג בארץ WOOD CONDITIONER ו- GEL STAINראיתי בהרבה מקומות ששני המוצרים המוזכרים בכותרת מקילות מאד על הגימור בפרט בעצים שצבע לא נקלט באופן אחיד על פני העץ, ובארה"ב מקובל להשתמש במוצרים אלו, אבל משום מה אני לא מוצא בארץ מוצר כזה. מישהו יודע אם קיים כזה דבר כאן.
תודה
Re: האם ניתן להשיג בארץ WOOD CONDITIONER ו- GEL STAINאני אומר לך את דעתי למרות שאני עדיין חובבן ורק לא מזמן התחלתי לעסוק בנגרות, ואני אומר זאת בנושא קצת שונה:
את רוב החיים שלי הקדשתי לגאד'גטים מחשבים וסלולאר, בשוק זה, את המוצרים האיכותיים באמת, והמקצועיים - אפשר למצוא רק בחו"ל עסקתי שנים רבות במכירות וכאשר פה בארץ כולם מזמזמים בהתרגשות על אוזניות JBL זולות שמציפות את השוק במחיר רצפה, בחו"ל לרוב אותן אוזניות קיימות כבר שנים רבות וניתן לקנות אותן ברבע מהמחיר בארץ בכל אתר אינטרנט שקיים. וכך אימצתי את השיטה גם לעבודות עץ, וזה עובד מאוד פשוט: אם אני חייב את זה דחוף, אני קונה בארץ אם אני יכול לחכות חודש, אז אני קונה רק בחו"ל וברבע מחיר עם ההתחזקות של השקל בחודשים האחרונים, והעלאת רף הפתור ממס על מוצרי אלקטרוניקה וחשמל, אין שום סיבה לקנות בארץ השוק כאן ברובו מיושן מאוד, הספקים לא מתפקדים בכל הקשור במימוש זכויות (כמו אחריות) והמחירים כאן לא הגיוניים בנוסף, מהבדיקה הקטנה שאני עשיתי מול נגריות מקצועיות, הם כולם קונים בחו"ל (למעט מקרים חריגים, שצריך משהו כאן ועכשיו)
Re: האם ניתן להשיג בארץ WOOD CONDITIONER ו- GEL STAINכבר ניסיתי להזמין מאמזון. קיבלתי הודעה שלא ניתן לשלוח את זה לארץ. אני משער שסוג מוצרים כאלו צריכים לקבל אישור ממכון התקנים לפני שמייבאים לארץ. מה שאני יכול אני מזמין משם.
Re: האם ניתן להשיג בארץ WOOD CONDITIONER ו- GEL STAIN
אמזון לא שולחת הכל לישראל, יש מוצרים שהם לא שולחים לא כי לא יכולים, אלא כי פשוט יש דברים שהם לא שולחים וזהו, מכל מיני סיבות ניהוליות או משהו. תנסה אתרים אחרים בנוגע לאם אפשר להכניס את המוצר לישרא או לא, זה כבר לא קשור לשולח, אם עוצרים את המוצר במכס אתה מקבל מכתב שבו רשום מה אתה צריך כדי להכניס את המוצר לארץ לדוגמה כאשר הזמנתי קסדה לאופנוע, עצרו אותה במכס ושלחו לי מכתב שלקסדה אין אישור ממכון התקנים וביקשו אישור, שזה אומר שהייתי צריך ללכת לשם ולמלא ניירת ולשלם כסף מה שהפך את זה ללא כדאי כספית, אז התקשרתי למכס ואמרתי להם לשלוח חזרה את המוצר לשליח, והשליח פשוט החזיר לי את הכסף, מאוד פשוט
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים | |||||