|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי Baril » 12 אוקטובר 2019, 19:56
-
Baril
- משתמש ותיק
-
על ידי Alex Milch » 12 אוקטובר 2019, 20:24
לא ברור לי הקשר לשאלה שבכותרת וחשיבות הענין לחובבי נגרות... במידה וברצונך לרכוש מלטשת כזאת, שים לב לנתון טכני חשוב, קוטר האקסצנטר 5 מ"מ שזה משאיר סימני עיגולים/סלסולים משמעותיים על פני השטח ולכן יעודו לליטושים אגרסיביים כמובן גם בתלות בסוג הניר. קוטר האקסצנטר הוא אחד הנתונים שצריכים להלקח בחשבון בזמן בחירת מלטשט אקסצנטרית.
Alex the Cheesepenter
-

Alex Milch
- סופר משתמש
-
-
על ידי liranr25 » 13 אוקטובר 2019, 20:41
Alex Milch כתב:לא ברור לי הקשר לשאלה שבכותרת וחשיבות הענין לחובבי נגרות... במידה וברצונך לרכוש מלטשת כזאת, שים לב לנתון טכני חשוב, קוטר האקסצנטר 5 מ"מ שזה משאיר סימני עיגולים/סלסולים משמעותיים על פני השטח ולכן יעודו לליטושים אגרסיביים כמובן גם בתלות בסוג הניר. קוטר האקסצנטר הוא אחד הנתונים שצריכים להלקח בחשבון בזמן בחירת מלטשט אקסצנטרית.
אלכס,אני פשוט לא מצליח להבין את הגישה שלך אתה ללא ספק מאוד פעיל בפורום ועוזר ללא מעט אנשים אבל יהיה יותר טוב אם תסיר מעליך את הגישה היומרנית והמתנשאת. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה שאתה מצד אחד עוזר ומצד שני חובט על ניסוח או שאלה שלדעתך לא ראויה. חג שמח ומקווה שתוכל לקחת את הביקורת למקום חיובי...
-
liranr25
- משתמש ותיק
-
על ידי Alex Milch » 14 אוקטובר 2019, 10:47
liranr25,
מי כאן המתנשא? מי שמך לחנך אותי? למה שלא תתמקד בלענות על השאלה וכאשר תגיע למפגשים של חברי הפורום תהיה לך הזדמנות להתנצל. אנחנו מכירים? דודי אמר: אין לך מה להתיחס לשאלה, דפדף הלאה. את המסקנות האישיות תשאיר למפגשים האישיים. תודה.
Alex the Cheesepenter
-

Alex Milch
- סופר משתמש
-
-
על ידי liranr25 » 14 אוקטובר 2019, 13:16
Alex Milch כתב:liranr25,
מי כאן המתנשא? מי שמך לחנך אותי? למה שלא תתמקד בלענות על השאלה וכאשר תגיע למפגשים של חברי הפורום תהיה לך הזדמנות להתנצל. אנחנו מכירים? דודי אמר: אין לך מה להתיחס לשאלה, דפדף הלאה. את המסקנות האישיות תשאיר למפגשים האישיים. תודה.
שמח שלקחת את הביקורת למקום טוב... ועכשיו ברצינות, אני בשמחה אתנצל אם תהיה סיבה, אין לי אגו בעניין הזה, אבל אני באמת חושב שיש מקום לעמוד לצד אנשים כאשר מישהו מדבר אליהם בצורה שאתה מדבר. לצערי טעיתי בלחשוב שיש בך איזושהי בגרות מינימלית לקחת את הדברים שלי ולנסות להשתפר.
-
liranr25
- משתמש ותיק
-
על ידי zigi » 14 אוקטובר 2019, 18:43
מר בריל, שאלת שאלה, השיב לך אחד מחברי הפורום בצורה המקצועית והרחבה ביותר, כדי להביא את שאלתך לפתרונה, ובסוף העיר הערה שנראתה תמוהה ולא עניינית. כן הוא משיב לרוב השאלות המקצועיות העולות כאן בפורום ומותר לו להעיר ולהגיב כפי שהגיב. אלכס ימשיך לתת תשובות כאן, וגם נקבל ממנו התייחסות לדברים שאינם נראים לו
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי atzmonster » 14 אוקטובר 2019, 19:44
רק לידיעה היטאצ'י קנו את מטבו שנכשה על ידי KKR שהוא קואורפרשיין עולמי רחב היקף. מירקה (כילים) שהזכרת, היא חטיבה קטנטנה בקואורפריישן אחר המונה KWH שמקורו בפינלנד חג שמח
-

atzmonster
- סופר משתמש
-
-
על ידי Baril » 14 אוקטובר 2019, 23:18
Alex Milch כתב:לא ברור לי הקשר לשאלה שבכותרת וחשיבות הענין לחובבי נגרות... במידה וברצונך לרכוש מלטשת כזאת, שים לב לנתון טכני חשוב, קוטר האקסצנטר 5 מ"מ שזה משאיר סימני עיגולים/סלסולים משמעותיים על פני השטח ולכן יעודו לליטושים אגרסיביים כמובן גם בתלות בסוג הניר. קוטר האקסצנטר הוא אחד הנתונים שצריכים להלקח בחשבון בזמן בחירת מלטשט אקסצנטרית.
מועדים לשמחה! מסכים שהכותרת שבחרתי לא הייתה מוצלחת. גם אותי, ממש לא מעניין מי קנה את מי! כחובב שמפנטז כבר הרבה זמן על מלטשת מירקה שהכי קרובה במבנה, במשקל ובאחיזה למלטשת פנאומטית, רציתי בעצם לברר, מחברים שיש להם, אם הכלים באמת דומים, אם סידור חורי הואקום בניירות דומה וכו'. למלטשת של מטאבו יש שני דגמים: אקצנטר 5 מ"מ ואקצנטר 2.5 מ"מ ואותו התכוונתי לקנות. נראה שאם זה אותו מכשיר, עדיף את המטאבו מבחינת יבואן מוכר.
-
Baril
- משתמש ותיק
-
על ידי Edi » 15 אוקטובר 2019, 07:58
הכותרת שלך היתה בסדר גמור לטעמי, מבחינת העניין לכאן בוודאי ובוודאי. המלטשת הזו בהחלט מענינת , נראית נוחה כמו הפנאומטיות לעבודה ממושכת, רק ניירות הלטש עם דפוס ייחודי של חורים שעלול להצביע על בעיה בזמינות / עלות, או שאני טועה.
-
Edi
- סופר משתמש
-
על ידי הרואה » 16 אוקטובר 2019, 09:07
הניירות של מירקה הם בעצם סוג של רשת אורירית שהאבק נשאב דרכה. אני לא לא יודע לגבי המטאבו.
-
הרואה
- סופר משתמש
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־6 אורחים
|