שאני מתאר לעצמי שזה אמור למנוע קרינת שמש נגד מיים פטריות וכו.
האם אני בכיוון והאם אלו השלבים? איך קוראים למוצרים האלו בארץ ?
והאם יש מוצרים שאתם ממליצים עליהם?
אלו המוצרים שהתענינתי בהם מאמזון.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?אהלן חברים מעונין לצבוע קופסא שיצרתי. נכנסתי ליוטיוב וראיתי מלא סרטונים יש דבר שנקרא wood stain שאני מתאר לעצמי שזה הצבע לעץ ואחרי זה ראיתי ששמים חומר שנקרא finish
שאני מתאר לעצמי שזה אמור למנוע קרינת שמש נגד מיים פטריות וכו. האם אני בכיוון והאם אלו השלבים? איך קוראים למוצרים האלו בארץ ? והאם יש מוצרים שאתם ממליצים עליהם? אלו המוצרים שהתענינתי בהם מאמזון. ![]() ![]() Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?מהתשובות שקיבלתי כאן וממה שקראתי wood stain נקרא במקומותינו בייץ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Wood_stain
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?האם הוא מקביל לצבע של עץ בארץ ?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?STAIN - הוא חומר המגוון את צבעו של העץ מבלי להסתיר את סיביו. תחשוב על רכז רימונים אפילו שבו היית מורח את העץ. מגוון אותו ועדיין שומר על מראה העץ
FINISH COAT הוא שם כללי לכול מה שמכסה את העץ כשיכבה סופית - זה יכול להיות צבע ממש, שמן, לכה ווקס וכו'
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?מעולה עכשיו אני יותר מבין .
האם יש בארץ מוצרים דומים לא צבע שמכסה את כל הטקסטורה עצמה אלא כמו המוצר של אמזון? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?עבור בייץ להלן המלצתי מנסיון טוב (של חברת בלנשון) - ניתן להשגה בבתי העסק לממכר עץ
אמח לא מזהה מהתמונה, מה זה בכלל החומר שבקופסת הפח
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?בקופסת פח זה חומר זה סוג של finish
Top coat Product Description Varathane Ultimate Water-Based Spar Urethane provides a crystal clear, protective coating for exterior wood surfaces with long lasting durability. Self leveling polyurethane seals out water and offers superior resistance to scratches, mold, mildew, weather and UV damage with easy soap and water clean up. Apply a minimum of 4 coats of non yellowing poly for maximum protection on Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Re: חברים מה השמות בעברית ל wood stain ו finish coat?
לא חסר, בכול חנות צבעים ועסקים לממכר עץ פחות ממאה שקל
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||