הלינק הבא הוא לארכיב חופשי של Shop Notes להבנתי הכל חוקי. לא הייתי מוריד אם הייתי חושב אחרת. אם תרדו לתחתית הדף תמצאו אופציות להורדה כולל של קובץ אחד שגודלו כ 2.75 גיגה. תתאזרו בסבלנות ותהנו.
https://archive.org/details/ShopNotesMag/page/n13
ארכיב חופשי של המגזין Shop Notes
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ארכיב חופשי של המגזין Shop Notesהלינק הבא הוא לארכיב חופשי של Shop Notes להבנתי הכל חוקי. לא הייתי מוריד אם הייתי חושב אחרת. אם תרדו לתחתית הדף תמצאו אופציות להורדה כולל של קובץ אחד שגודלו כ 2.75 גיגה. תתאזרו בסבלנות ותהנו.
https://archive.org/details/ShopNotesMag/page/n13
Re: ארכיב חופשי של המגזין Shop Notes
אודה אם תואיל כמה מילים ל נוביסים. אודות המגזין הזה
Re: ארכיב חופשי של המגזין Shop Notesגם אני נוביס, מתחיל, שנהנה מההובי הזה. מקווה שהמומחים בפורום יתנו את דעתם. בכל אופן הג׳ורנל שהפסיק להיות עצמאי לפני כמה שנים והתמזג עם ג׳ורנלים אחרים מכיל המון ידע המופנה לעושים זאת בעצמם. תוכניות מפורטות של ריהוט בעיקר אך לא רק. כולל הסברים מפורטים של שלבי הבנייה השימוש בכלים המתאימים לכל שלב ובג׳יג המתאים. כולל תוכניות לג׳יגים המוצעים. ובנוסף הסבר על העץ עצמו תכונותיו ודרך השימוש בו.
אני מתכנן לבחור פרויקט אחד ולבנות לפי ההנחיה שלהם עד הסוף. אם יהיה מוצלח אעבור לפרויקט נוסף.
בתחתית דף הקישור יש אופציה להורדה בפורמט PDF של אסופת המגזינים. מעל 8 גי'גה. הבעייה היא שהאתר ממנו מורידים הוא מאוד OLD SCHOOL ולי שיש 200 מגה רוחב פס להורדה, המחשב מראה כ 9 שעות לסיום המשימה. אל יאוש
Re: ארכיב חופשי של המגזין Shop Notesאם יורדים לתחתית הדף ובוחרים את האופציה של PDF נכנסים לדף חדש בו אפשר להוריד כל קובץ אינדיבידואלי. בצד הימני העליון תמצא אופציה של הורדת 95 הקבצים בקובץ מכווץ אחד - 2.75 גיגה. אני בחרתי באופציה הזאת ולקח לי כשעה להוריד. יכול להיות שנפלתי על זמן טוב
ניסיתי להוריד. בתמונה צילום מסך של תחתית העמוד. הורדה לפי מסך זה יצרה קבצי ZIP שירדו תוך כמה דקות ונפתחו אחר כך ללא בעיות. הורדה כקבצי טקסט יצרה קבצים לא שימושיים. קבצי PDF בסדר. פספסתי משהו?
קבצי הpdf הם המוצלחים, אני בחרתי (לחצתי על) האופציה בדף המצולם, ובזאת נכנסתי לדף פנימי שבו מוצגים רק קבצי ה-PDF. שם אפשר לבחור כל קובץ באופן אינדיבידואלי להוריד באופן מהיר. ואפשר לבחור באופציה שנמצאת בדף הפנימי מעל רשימת הקבצים שמורדה את כל 95 קבצי ה-PDF בקובץ מכווץ אחד - בגודל של 2.75 גיגה, שכמובן לוקח יותר זמן.
Re: ארכיב חופשי של המגזין Shop Notesאם זה חוקי וזמין אז בשביל מה להוריד בבת אחת כל כך הרבה?
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||