מעוניין גם לשמוע הצעות למשומשים
מסור סרט במרפסת?
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מסור סרט במרפסת?כמה זה ריאלי להשתמש במסור סרט קטן במרפסת של בית משותף? זהק
מעוניין גם לשמוע הצעות למשומשים
Re: מסור סרט במרפסת?
שכתבת קטן, זה מתכתב לי עם משור נימה. האם נכון? אישית אני לא מכיר משור סרט קטן. אבל זה רק אני משור נימה, זה לא נורא בכלל
Re: מסור סרט במרפסת?סליחה,
ראיתי שיש, אפילו בארץ, של פרוקסון למשל - האמת, רעש? לא יודע. שוב סליחה
Re: מסור סרט במרפסת?אני מתכוון למסור סרט, לא מסור נימה
Re: מסור סרט במרפסת?זה ראלי לחלוטין. בחיתוך קצת מרעיש אבל סביר. דבר עם גנדי ליבשיץ, יש לו כזה.
Отправлено с моего Redmi Note
Re: מסור סרט במרפסת?חושב על מטאבו BAS260 SWIFT.
המלצות?
Re: מסור סרט במרפסת?לא רואה שום בעיה שהיא. מסור סרט זה לא כלי מרעיש מדי, ואם תעבוד בשעות סבירות אין עילה לתלונה (אחרי שפגשתי כמה ישראלים בחיים שלי כמובן שלא אוכל להתחייב שלא תהיינה תלונות... אבל זו לא תהיה תלונה מוצדקת חח)
לחתוך קרשים 4*4 גם אין בעיה בכלל בשום מסור סרט. לא מכיר את הדגם שקישרת אליו, רק שים לב שגובה החיתוך שלו קטן (10 ס"מ) וזו עלולה להיות מגבלה בפרוייקטים מסוימים.
Re: מסור סרט במרפסת?אני מוגבל במקום. מחפש מסור קטן אבל שיהיה מהליגה של הגדולים, לא רוצה להתפשר על איכות.
Re: מסור סרט במרפסת?מסור קטן לא רע. במחיר סביר מאד. אבירם +0532713538
![]() Отправлено с моего Redmi Note
Re: מסור סרט במרפסת?המסור של מטאבו הוא לא כל כך קטן, פשוט ללא סטנד זה נראה כך. עם הסטנד כל העניין מתנשא לגובה של כ 160-170 ס"מ. (ממש כמו המקיטה שלי).
לגבי הרעש זה תלוי בשכנים. אני עובד בממד וסדרתי לעצמי כמה נוהלים בעניין כדי לשמור על שכנות טובה. לא עובד עם כלים חשמליים או כל רעש אחר אחה"צ, לא עובד ומרעיש בשישי-שבת.
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים | |||||