עמוד 2 מתוך 2

Re: גימור שמן Tru-oil

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2018, 13:33
על ידי Alex Milch
חומר שמכיל פוליאוריתן וטרפנטין שחלקו הגדול מדנדף, לא יכול להיות מתאים למזון.

Re: גימור שמן Tru-oil

הודעהפורסם: 04 יוני 2019, 01:48
על ידי Steve
Alex Milch כתב:חומר שמכיל פוליאוריתן וטרפנטין שחלקו הגדול מדנדף, לא יכול להיות מתאים למזון.

האם הכוונה שהחומר מתנדף תוך פרק זמן הייבוש ובזמן זה לא רצוי להחזיק את המזנון בבית,
או באופן כללי החומר ממשיך להתנדף בכמויות זעירות גם אחרי הייבוש ומזהם את סביבת הבית?

Re: גימור שמן Tru-oil

הודעהפורסם: 04 יוני 2019, 14:56
על ידי Edi
את שולחן בר מעץ מהגוני (ספלי) שבניתי שמנתי בשמן פשתן, היה חשוב לי שיהיה ידידותי למזון, הוא נמצא במטבח ומשמש לארוחות קלות לבני הבית, את המשטח העליון אני משמן אחת לכמה חודשים, הוא נחשף לנוזלי מאכל שונים ובכ״ז לא מוכתם, שמן זה נשמר בקרור ואינו מדיף ריח כשמני פשתן אחרים. איני מבחין בבעיה כלשהי מבחינת התיבשות השמן או כל תופעה אחרת.

Re: גימור שמן Tru-oil

הודעהפורסם: 07 יוני 2019, 11:56
על ידי Steve
Steve כתב:
Alex Milch כתב:חומר שמכיל פוליאוריתן וטרפנטין שחלקו הגדול מדנדף, לא יכול להיות מתאים למזון.

האם הכוונה שהחומר מתנדף תוך פרק זמן הייבוש ובזמן זה לא רצוי להחזיק את המזנון בבית,
או באופן כללי החומר ממשיך להתנדף בכמויות זעירות גם אחרי הייבוש ומזהם את סביבת הבית?

מישהו יכול לענות?