כלים חדשים 2019
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: כלים חדשים 2019איזק שלום.
לידיעתך בעל הפורום שבו אנחנו משתמשים נותן לנו את השרות הטוב הזה ללא כל עלות מצידינו. אין זה הוגן שתכניס פרסומת כלשהי כאשר מדובר במאן דהוא, לצורך מסחר אפילו ויתכן שאנחנו נהנים מכך. עבור הפרסומת כאן יש לשלם למפעיל האתר. למען ההגינות אבקשך להוריד לאלתר את הפרסומת שהעלית. בברכה זיגי. ונפגש כולנו ביום שישי
Re: כלים חדשים 2019
זיגי אני האחרון שירצה לפגוע במי שהוא. אינני חושב שיש כאן פרסומת לחברה אחת ויחידה, אלה לפי מה שאני רואה הם כאן מראים חברות שונות, ולכן העלתי את הסרטון! מכול מקום לי זה לא עקרוני ואני בסך הכול מנסה לעזור, ובאים יש עוד אחד שחושב שעלי להוריד את הסרטון. אוריד אותו בשמחה. אנו כאן כולם בכדי לעזור האחד לשני ומבחינתי שהחברות ידאגו לעצמם!
Re: כלים חדשים 2019עוד חומר למחשבה.
אני כבר מספר שנים חבר כאן בפורום הטוב הזה, ומודה כמו כולם אני מתאר לעצמי, לאלה העוסקים בקיומו ומאחר ואני בד"כ לא מתעסק עם פוליטיקה של הארגון/פורום, לא ידעתי שחברות אלו או אחרות ומי הן בכלל תורמות לנו. אז לפי דעתי אולי אנו צריכים לשים לוגו או לציין באיזה שהוא מקום את שמות החרות הללו מצד אחד (לא התכוונתי לתת להם במת יתר מעל האחרים), ומצד שני השיטה של לא להזכיר חברות אחרות היא בעצם שליטה בפורום הנגרים כאן וסתימת פיות (אמנם באופן לא ישיר אך עדיין), ואני לא חושב שהייתי רומה להיות מושפע מאירגון/פורום שלא נותן לחבריו לדעת על כלים פגומים או פחות טובים של חברה שתומכת באירגון או שלא נותנת לנו לדעת על כלים טובים יותר של חברות אחרות. ובאותה מחשבה כמובן שבשמחה במקרה ויש כלי זה או אחר מהחברות התומכות שלדעת רבים או באופן כללי נחשבות לטובות לא צריך להיות מניעה מלתת לחברים לדעת. בעצם מה שאני אומר שהפורום אמור להיות חופשי לחברים לתת את דעתם, ולהיות הוגנים ולפרסם את הלוגו של החברות התומכות לחברים שרוצים להחזיר תמיכה לתומכים!
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||