חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

תיקון דלת הזזה בארון

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

תיקון דלת הזזה בארון

הודעהעל ידי rnhfvi » 02 אוגוסט 2008, 11:17

שלום
יש לי ארון שדלתות ההזזה שלו כבר לא כל כך זזות.
פירקתי את הדלתות ופשוט צריך להחליף שם את החלקים:
על הדלת למעלה מחובר חלק שייש בו גלגל (הגלגל נפל) ובתחתית הדלת יש מין חלק שפשוט נכנס למסילה בתחתית הדלת.

הארון נעשה ע"י נגר ,רציתי לדעת היכן אפשר לקנות חלקים מין הסוג הזה באיזור ירושלים?

תודות
rnhfvi

Re: תיקון דלת הזזה בארון

הודעהעל ידי sigi » 02 אוגוסט 2008, 19:32

יש כל כך הרבה מסילות לדלתות הזזה ,ארון שנבנה עי" נגר ,הנגר מתאים את הדלתות לפי המסילות ,לכל מסילה יש לה את הגובה שלה .אני אישית מציע לפנות לנגר שעשה לך את הארון ולהעזר בו ,אולי צריך להחליף את המסילות העליונה והתחתונה ואז להתאים את הדלתות למסילות החדשות. בהצלחה מיקי
sigi
משתמש ותיק

הודעהעל ידי rnhfvi » 02 אוגוסט 2008, 21:50

הוצאתי את החלקים שמתחברים למסילות.
אי אפשר למצוא חלקים דומים בחנויות של חלקי נגרות?
אם כן איפה יש חנויות כאלה?
rnhfvi

הודעהעל ידי Daniel.beck » 04 אוגוסט 2008, 21:02

בעיקרון אני מציא לך ליפנות לחנות שקניתה כי כל יצרן עובד עם פירזול שונה הרכבתי מאות ארונות כאלה ויש כמה סוגים של פירזול מה שאתה מתאר זה פירזול מאוד פשוט אני כימעט בטוח שיש אותו ב גול פירזול או בא.ע פירזול
תעשה חיפוס בגוגל על פירזול

עם הפירזול נעקר לך מהדלת עצמה אז המידה היא 2.4 אמצע בורג באמצע פירזול הפלסטיק בלמטה של הדלת הוא כדאי לימנוע מהדלת לצאת החוצה בזמן פתיחה הפירזול נוח לעבודה וצריך להיות מורכב שהגלגל פונה לצד היפה של הדלת כי הוא פירזול פנימי

מקווה שעזרתי במשהו..
Daniel.beck

הודעהעל ידי Daniel.beck » 04 אוגוסט 2008, 21:05

בעיקרון אני מציא לך ליפנות לחנות שקניתה כי כל יצרן עובד עם פירזול שונה הרכבתי מאות ארונות כאלה ויש כמה סוגים של פירזול מה שאתה מתאר זה פירזול מאוד פשוט אני כימעט בטוח שיש אותו ב גול פירזול או בא.ע פירזול
תעשה חיפוס בגוגל על פירזול

עם הפירזול נעקר לך מהדלת עצמה אז המידה היא 2.4 אמצע בורג באמצע פירזול הפלסטיק בלמטה של הדלת הוא כדאי לימנוע מהדלת לצאת החוצה בזמן פתיחה הפירזול נוח לעבודה וצריך להיות מורכב שהגלגל פונה לצד היפה של הדלת כי הוא פירזול פנימי

מקווה שעזרתי במשהו..
Daniel.beck

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים