על ידי Alex Milch » 06 יוני 2018, 20:14
ישראל אני רוצה להציע מספר שינויים/התאמות של תוכנית הארון כדי להפוך אותה ליותר מעשית:
לא זכור לי האם יש MDF 22 מ"מ באורך 3.05 מ' ובכל מיקרה הייתי מחלק את הארון בחצי הגובה לכל רוחבו. מספר הצירים הנדרש לגובה דלת של כ-2.75 מ' הוא 6.
מדפים באורך כ-110 ס"מ עבור ארון בעומק 60 ס"מ מאד לא מומלץ, סיכוי סביר לשקיעה עד קריסה מן התומכי מדף. מידה מקסימלית מומלצת כ-80 ס"מ. כתוצאה, אני ממליץ על חלוקת הארון ל-3 חלקים ברוחב זהה, כלומר 6 דלתות.
את תא התליה הימני העליון היה רצוי להעלות עד הסוף למעלה אך בכל מיקרה להתקין מיתקן SERVETTO להנגשה נוחה של התכולה. מגירות פנימיות דורשות שימוש בצירי דלתות של 155 מע' ומעלה (זה לא תמיד אפשרי) כדי לאפשר תיפקוד המגירות הפנימיות או הוספת מרחיקי מסילה לעקיפת הצירים, דבר שמקטין את רוחב המגירות.
לבנית הארון כדאי לחשוב על בניה מ-6 ארגזים זהים בגודלם. שיטת ההצמדה שציינת כבר מזמן לא בשימוש מעשי, מצמידים את כל היחידות ומחברים במספר ברגי סיבית של 4X30 מאחד הצדדים. אם המראה מפריע, ניתן לכסות את ראשי הברגים עם מדבקות.
כאשר תחליט על גודל הדלתות אפשר יהיה להתיחס למספר הצירים המתאים ומיקומם.
כדאי לשקול שימוש במנגנון לפתיחת הדלתות בלחיצה ואז אין צורך בידיות כלל ואפשר לרדת בעובי הדלתות ל-19 מ"מ ואף 17 מ"מ בתלות במימדים הסופיים.
אתה מוזמן לתאם איתי פגישה אישית במידה ותרגיש צורך. היעוץ כמובן ללא כל תשלום.
Alex the Cheesepenter