שלום
אני רוצה לקנות קורות עץ אלון מהוקצעים ליצירת מדפים
השאלה היא מאד בסיסית
שאומרים עץ אלון מהוקצע, מלבד היותו ישר. זה בעצם אוצר שהוא במצב כזה שכל מה שנשאר זה לשייף אותו לצבוע אותתו בלכה מתאימה על מנת לקבל את הגימור של המדף ?
שאלה של מתחילים . עץ מהוקצע
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שאלה של מתחילים . עץ מהוקצעשלום
אני רוצה לקנות קורות עץ אלון מהוקצעים ליצירת מדפים השאלה היא מאד בסיסית שאומרים עץ אלון מהוקצע, מלבד היותו ישר. זה בעצם אוצר שהוא במצב כזה שכל מה שנשאר זה לשייף אותו לצבוע אותתו בלכה מתאימה על מנת לקבל את הגימור של המדף ?
Re: שאלה של מתחילים . עץ מהוקצעבעקרון עץ אחרי הקצעה אמור להיות ישר ודי חלק. כנראה שתצטרך לשייף אותו כדי להחליק את פני השטח. ככלל במחסנים קורות מהוקצעות מגיעות עם פינות עגולות, אז רק שיוף כללי ועיגול הפינות של הצדדים שנחתכו. אם העץ נקנה גולמי (קורה) ואתה מבקש שיקציעו אותו, אני לא יודע אם הם יעגלו את הפינות (זו משימה נפרדת מבחינת טכנית), אז יכול להיות שתצטרך לעשות גם את זה. מדובר בדקות בודדות של עבודה בשביל חתיכה של מדף, עם נייר לטש (נייר זכוכית) או מקצוע.
Re: שאלה של מתחילים . עץ מהוקצעקורות עץ אלון אף פעם לא מגיעות מעוגלות.
Re: שאלה של מתחילים . עץ מהוקצעלעץ איתן יש (או לפחות היו פעם אחרוני שהייתי שם), פלטות "למי" שך אלון מוקצע ומוכן ממש למדפים. (למי אני מתכוון שזה פרוסות של כ 5-6סמ, מודבקות לאורך, לא קורות רחבות של 12-20 סמ כמו שניתן לקנות גם). בטח יש את זה לעוד מחסנים.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||