שלום,
בעבר הבאתי מארה"ב בקבוק של דבק גורילה.
התמכרתי - ולא לריח: נוחות העבודה והחוזק הסופי מעולים.
מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותו בישראל?
תודה,
אורי
http://www.amazon.com/Gorilla-Glue-Adhe ... B00006LAAQ
דבק גורילה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
דבק גורילהשלום,
בעבר הבאתי מארה"ב בקבוק של דבק גורילה. התמכרתי - ולא לריח: נוחות העבודה והחוזק הסופי מעולים. מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותו בישראל? תודה, אורי http://www.amazon.com/Gorilla-Glue-Adhe ... B00006LAAQ
Re: דבק גורילהמהיכן אתה בארץ? ראיתי את הדבק בחיפה (במחיר מופקע לעומת המחירים בארה"ב/קנדה) באיזו חנות טמבור בעיר התחתית, יוסי עמלאני יודע את הכתובת, פנה אליו במסרים הוא ישמח לעזור.
מציע לך לבדוק עם LEEVALLEY אם אתה מזמין בקבוק של 8OZ ואתה לא לחוץ בזמן הם שולחים לארץ במשלוח אוירי שעולה פחות מ10$ רק לוקח כמה שבועות טובים. נראה לי זה הפתרון הכי זול.
Re: דבק גורילההראל,
אני מהמרכז ובינתיים מצאתי יבואן באזור. מחיר גדול ב- 50% מהמקביל בארה"ב ומיבאים רק בקבוקים קטנים שהם ממילא פחות משתלמים. אבדוק במקביל ב- LEEVALLEY. האם צריך לשלם מכס? תודה, אורי
Re: דבק גורילהשלח מייל לליואלי, אל תעשה הזמנה למרות שיבקשו ממך!!!
במייל תגיד שאתה מישראל, תשאל אותם לגבי מה יש במלאי כי לפי האתר יש רק ברבוקים של עד 8OZ ולפי מה שהבנתי אתה רוצה לפחות 16 והם יתנו לך את כל אופציות המשלוח שלהם (4 אופציות) שההבדל בינהן הוא שככל שהמשלוח מתעכב כך העלות שלו קטנה. עד 50$ כולל המשלוח (למרות חוסר ההגיון) לא משלמים מיסים וזה מגיע לסניף הדואר הקרוב לביתך. בכלל לגבי המשלוחים שלהם עד נפח ומשקל מסויים זה נחשב בדואר אויר כמעטפה ולא חבילה ואז זה ממש זול. קניתי מהם בחודש האחרון 2 פריטים קטנים. שביקשתי לשלוח את שניהם יחד הגיעו לסכום הזול ביותר של 50$ רק על המשלוח, ששלחתי כל אחד לחוד שילמתי רק 12$ לחבילה ואז גם חסכתי את המיסים ששלחתי כל אחד מהפריטים לחוד. פשוט צריך לברר לעומק במייל לפני שעושים את ההזמנה וכשעושים את ההזמנה הם מבקשים את תעודת הזהות שלך (דבר שלא נתקלתי במקומות אחרים) וזה לא רק לאימות כרטיס האשראי אלא בגלל המכס, הם קוראים לזה PIN-NO. בהצלחה.
Re: דבק גורילההראל,
תודה על המידע. אספתי את האפשרויות לטבלה (מצורף גיליון אלקטרוני). שורה תחתונה : 1. עד Oz 18 משתלם לקנות בארץ גם בלי להתחשב במס. 2. Rockler יותר משתלם מ Lee-Valley אני אקנה כמות קטנה בארץ ואמתין להזדמנות להביא מחו"ל. אורי[/list]
טוב מאוד ...תחשיב מועיל מאוד.
השתמשתי רבות בגורילה. לא ידעתי שניתן להשיגה גם בארץ ישראל ועל כן התחלתי לאחרונה להשתמש באמצעות שרפון עמיד במים, תודות לעידוד סיגי ואחרים. רכשנו מספר גלונים כמו גדולים וחילקנו ביננו. אציג נתוני המוצר בהקדם - היום. לאחר התקשותו הדבק הופך לשקוף ומותיר פני שטח קשים מאוד לכוחות אנכיים(משהו קרוב לתכונות אפוקסי) אבל שומר על תכונות התכווצות / התארכות בטמפרטורה דומות לעץ. גם תוצרת הארץ, גם מחיר מאוד סביר וגם קיבלתי תוצאות טובות מאוד בעץ טיק הידוע כבעייתי. כאמור, אציג את פרטי הדבק במסר נפרד.
Re: טוב מאוד ...מצורף שוב הגיליון האלקטרוני, בטעות נשמטו דמי המשלוח של Lee-Valley
אורי
דבק שרפון עמיד במיםהנה הפרטים בתמונות הבאות המתאות את שני צידי המיכל שברשותי.
כאמור - דבק מומלץ למרות שאין לי שום מניות בטמבור.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||