שלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לייבא משור שולחן גריזלי מארה״ב, המשור עובד בתדר אמריקאי של 60 הרץ, האם מישהו יודע או שכבר יש לו, איך אפשר לעבוד איתו בחשמל של הארץ שזה 50 הרץ ?
מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״ב
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בשלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לייבא משור שולחן גריזלי מארה״ב, המשור עובד בתדר אמריקאי של 60 הרץ, האם מישהו יודע או שכבר יש לו, איך אפשר לעבוד איתו בחשמל של הארץ שזה 50 הרץ ?
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בהרץ חיפוש גם כאן בפורום וגם ברשת, יש המון חומר על העניין.
אינני מומחה גדול בחשמל אבל האפשרות הפשוטה היא להשתמש בשנאי שמסדיר את עניין המתח. אשר לתדירות, אתה תקבל 20% פחות הספק. אפשרות נוספת היא ביצוע חיווט מתאים במנוע, בדוק ברשת אם יש דיאגרמה לגריזלי שאתה רוצה לקנות. יש בארץ מספר חשמלאים שמתאימים מכשירים מארה"ב למתח החשמל אצלנו.
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בהבאתי כמה מכונות מארה"ב בתדר 60הרץ, כולל מסור שולחן של גריזלי. הכל עובד מצויין בתנאי כמובן שהמנוע מאפשר חיווט ל 220v. בהצלחה.
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״במס׳ דגמים של משורי גריזלי עובדים על 220 וולט.
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בתודה חברים, האם יש חלופה באותה איכות למשור שולחן גריזלי ?
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בהאם יש חלופה באיכות דומה למשור גריזלי ?
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״באנחנו בפורום, משתדלים שלא להפיץ שמועות. רק דברים מבוססים..
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״בלפי מקור מהמן מאד, גריזלי זה מוצר מדבקה. הם מזמינים את המכשירים שלהם מיצרנים סיניים שונים.
אחד מהם הוא אכן Harvey. אני עצמי קניתי כאן משור של הארווי שזה אחד הדגמים שנמכרים ע"י גריזלי בארה"ב. הסיבה שאין גריזלי בארץ זה כי הבעלים ממקור לבנוני,והוא לא מוכן למכור לאר
Re: מעוניין לייבא מוצרי גריזלי מארה״ב
מר' שירז בלוליה, ממוצא אירני. נשיא חברת גריזלי מוכר מכונות כבר משנת 1983. סוחר ממולח. מוכר גם לארץ וקניתי ממנו לא מעט. אין לו עניין לפתוח כאן סוכנות כי אין כאן כאן שוק.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||