פרוייקט ראשון - שולחן קונסולה
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהאם זה פרוייקט ראשון... מעניין מה מחכה לנו בהמשך..
אהבתי מאוד את העיצוב אחי. נראה כאילו כל התמונות נלקחו מקטלוג עיצוב,ככה שנוסף לזה שאתה יודע לעבוד נורא ברור לי שלצלם אתה יודע פי כמה... מברוק אחי...בהצלחה בהמשך.. אגב למה כוונתך stain תוצרת הבית?
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהתודה. כן, הצילום תחביב ישן. העץ זה עניין חדש מאד.
הסטיין זה חומץ וצמר פלדה שהושרו במשך יומיים. אחרי שהתייבש, חלטתי תה שחור כמה שעות והוספתי שתיים-שלוש שכבות.
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהיפייפה!!
אם זה פרוייקט ראשון, אני בטוח שנראה ממך עוד דברים מדהימים אחרי החומץ-חלודה-תה יישמת עוד משהו להכהות? או שהצבע תוצאה של החומץ-חלודה-תה? עופר א
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהנראה יפה מאד! צלם כמה קלוס-אפ...
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהיפה מאד!
תכנון עצמי?
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולההייתי שמח אם היית מרחיב על אופן הכנת הצבע
ואיך זה עובד כמובן מה הבסיס לכל זה.. למה... כמו איך שזה נשמע צריך קורס ברוקחות בשביל להבין..
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהעבודה יפה!
האם תוכל לפרט לגבי המחברים בהם השתמשת?
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהמהסוף להתחלה:
- המחברים הם Pocket Holes שנעשו עם הג'יג של קרג (R3).מלבד האיקסים שהודבקו עם דבק (Gorilla) והחלק העליון שמחובר עם ברגים בלי Pocket holes לחלק התחתון (עשיתי שקערורית עם ביט Countersink כדי להחביא את הבורג). בגלל שהשתמשתי בקרג ג'יג, כל הברגים הם של קרג גם כן (ראש מרובע) כדי שאם אצטרך לפרק מתישהו, אשתמש רק בביט אחד. - אופן הכנת הצבע: מאד פשוט, לא צריך קורס ברוקחות. הלכתי לפי סרטונים שמצאתי ברשת. יש כל מיני גירסאות. מה שאני עשיתי: בצנצנת השריתי צמר פלדה (חתיכה אחת) וחומץ. כל כמה שעות, מרחתי קצת על חתיכת עץ נפרדת. ממתינים 10-15 דקות ואז רואים את הצבע.אחרי יומיים זה הגיע לגוון שרציתי ואז הוספתי חומץ כדי להוריד את הריכוז. מרחתי עם מברשת ספוג על השולחן. התה זה פשוט תה שחור שחלטתי בצנצנת עם מים רותחים במשך שעתיים שלוש. מרחתי כמה שכבות וזהו. ניסיתי גם לשים שלאק על חתיכה בצד ולראות איך זה יוצא, אבל לא אהבתי את התוצאה. אגב, כבר העירו לי שצריך לשים את התה קודם ורק אחר כך את הסטיין של החומץ והצמר, אבל אני מניח שזה לא תורה מסיני. אני לא מומחה גדול בסטיינים וכנראה לא מרחתי בצורה ממש אחידה ויצאו לי מקומות בהירים וכהים יותר. אני מתרץ את זה בסגנון ה-"כפרי" של העבודה
Re: פרוייקט ראשון - שולחן קונסולהיפה ומחכים
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||