DIY Palm Router From Angle Grinder
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: חוץ מקוריוז, לא הבנתי מה הרווח.1. הטרימר שאליו מוסבת מלטשת הזוית, עולה יותר מטרימר מקורי.
2. לא יעשה את העבודה, המהירות - איטית מדי (כמדומני 12,000 סל"ד, לעומת כ-26,000 הנדרשים להורדת פורמייקה באופן נקי).
Re: חוץ מקוריוז, לא הבנתי מה הרווח.
אכן, יש טרימרים שניתן להזמין מסין ב-40$ כולל משלוח (לא ניסיתי אף אחד מהם, רק צריך לשים לב שרובם באים עם תפסנית (Collet) של 6 מ"מ ולא 1/4 אינטש).
כאן אני לא מסכים. המהירות של מנוע של משחזת זווית הוא בין 30,000 ל-36,000 סל"ד. כעת תשאל: הרי המהירות סיבוב של הדיסק במשחזת היא בדרך כלל בין 11,000 ל-12,000 סל"ד, אז איך זה מסתדר? במשחזת הזווית יש מערכת גירים שמפחיתה את המהירות, במשחזות קומפקטיות בדרך כלל היחס הפחתה (reduction ratio) הוא 3:1, ואת המערכת גירים הזו, הוא הסיר, ולכן המנוע הוא במהירותו המקורית. השאלה שיש לשאול היא האם העסק הזה בטוח? בזה אני לא בטוח, כי ייתכן (ואני לא סגור על זה) שהציר של המשחזת לא בנוי להפעלת כוח בכיוון בו מופעל כוח בפעולה של טרימר (אבל יכול להיות שאני טועה).
Re: חוץ מקוריוז, לא הבנתי מה הרווח.
אני הזמנתי טרימר של 40 דולר הוא פועל די טוב מתחמם מהר והוא בעל תופסנית של 6 מ"מ לפחות ככה כתוב על האריזה אבל אני שם בוא ביטים של 1/4 שהזמנתי גם מסין. אני משער שהם רושמים 6 מ"מ בגלל ש1/4 אינץ זה 6.35 אז הם מעגלים את המידה.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||