שלום לכולם ברצוני לספר על חווית שירות על מוצר של craftsman (וכל משפחת חברות הבת/האם שלהם)
לפני כמה חודשים רכשתי מסור יד בכ-100 שקלים של המותג, האמת אחלה מסור חותך יופי ועם אחריות לכל החיים.
אחרי תקופה של שימוש שמתי לב שהמסור לא כמו בתחילה, וכשהסתכלתי מקרוב שמתי לב שיש כמה מקטעים שיש שיניים שבורות.
די התבאסתי בכל זאת המסור די חדש וכבר נשברו לו שיניים אבל אחרי קצת מחשבה, הבנתי שזאת הייתה אשמתי המלאה כי עליתי איתו על כמה סיכות וכנראה גם מסמרים, והוא לא מיועד לזה.
אחרי שהסתכלתי בכתב האחריות באתר שלהם שמתי לב שהאחריות לכל החיים מכוונת לידית כי רשום שהיא איננה כלולה על חלקים מתכלים כלומר הלהב, למרות שבאותה השורה רשום גם שאם המוצר נכשל בסיפוק שביעות רצון הוא יתוקן או יוחלף בחינם.
למרות שזאת אשמתי ניסיתי את מזלי ופניתי אליהם בתחילה דרך הפייסבוק, ענו לי בפייסבוק ונתנו לי מייל אל שירות הלקוחות שם סיפרתי את הסיפור ונתתי לינק למוצר, ומייד אמרו לי לפנות אל רשת חנויות (שאין בארץ וחבל) והמוצר יוחלף לי על המקום, כמובן שבארץ אין את החנות הזאת אז הסברתי זאת לנותנת השירות ובמייל הבא שקיבלתי נותן השירות כבר היה מישהו אחר ממחלקה אחרת שביקש ממני את הכתובת המלאה שלי ואת מספר הטלפון שלי.
נתתי לו את כל הפרטים ומהרגע הזה הוא טיפל בעניין, זה לקח קצת זמן אבל בכל פעם ששלחתי לו מייל הוא מייד ענה לי (ממש תוך כ-5 דקות) אחרי בערך כשבוע הוא אמר לי שההזמנה נעשתה והם מטפלים במוצר בשביל לשלוח אותו בימים הקרובים, אחרי כשבועים פניתי אליו שוב ונאמר לי שהיו בעיות בגלל שהחברה שהם עובדים איתה לא שולחת לישראל אבל הם פנו לfedex בשביל לעשות לי משלוח לישראל והוא נתן לי גם מספר מעקב.
היום, כ-12 ימים מרגע שהחבילה נשלחה התקשר אלי השליח בבוקר ואמר לי שהוא ליד הדלת שלי ושאבוא לאסוף את החבילה, ובנוסף הוא אמר שעלי לשלם 139 ש"ח דמי משלוח וטיפול, אמרתי לו שיהיה לו יום טוב ושיקח את החבילה איתו. מיד התקשרתי אל שירות הלקוחות של fedex ושאלתי על מה ולמה אני צריך לשלם ואחרי בדיקה קצרה הנציגה אמרה שזאת "טעות" והם מוציאים החזר כי זה כבר שולם והשליח יחזור מחר.
ממש לפני כשעה השליח הופיע אצלי בדלת ואמר שהסבירו לו שזה כבר שולם אז הוא אמר אם ישאר לי זמן אני אעבור בשביל למסור את זה.
סך הכל שירות ממש מצויין של חברת craftsman אפילו לא ביקשו ממני תמונה של המסור התקול, מספר סידורי או אפילו קבלה, הם פשוט אמרו לי נשלח לך חדש בלי אפילו לבדוק מה קרה עם הקודם.
החיסרון היחיד הוא בארץ שמנסים לעשות שיטת מצליח ולגבות חיוב כפול על המשלוח (אני מכיר עוד אנשים עששו להם את זה).
אני רק מקווה שמתישהו גם בארץ יתנו שירות כזה ולא ינפנפו לקוח בטענה שהוא גרם את הנזק אפילו שיש מקרים שהלקוח לא אשם.
מה שלמדתי מהמקרה הזה הוא שבהמון מקרים עדיף לשלם יותר בשביל לקבל מוצר שהחברה עומדת מאחוריו ואומרת אנחנו אשמים ונפצה אותך אפילו שלא תמיד זה המקרה.
מי שרוצה לדעת זה המסור:
https://www.craftsman.com/products/craf ... on_id=1813
קניתי אותו בארץ ב96 שקל.