למכירה להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 50T ריפינג וקרוסקטינג תעשיתי מיוצר באיטליה. הציר ⅝ מתאים למשורים שנמכרים בארה״ב. חדש ללא שימוש ימכר בעלות קניה (מאמזון 200₪) ללא עלות המשלוח.
לפנות בהודעה פרטית.
להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירה
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהלמכירה להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 50T ריפינג וקרוסקטינג תעשיתי מיוצר באיטליה. הציר ⅝ מתאים למשורים שנמכרים בארה״ב. חדש ללא שימוש ימכר בעלות קניה (מאמזון 200₪) ללא עלות המשלוח.
לפנות בהודעה פרטית.
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהסליחה שאני נדחף (אולי זה יעזור לך במכירה), אבל מה ההבדל בין להב COMBINATION ללהב GENERAL PURPOSE? די ברור לפי תמונות שהשיניים לא אותו הדבר, אבל שניהם מוגדרים ככאלה שמתאימים גם לקרוסקאטינג וגם לריפינג...
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהאתה לא נדחף גם אם לא יעזור למכירה. וגם אני אשמח ללמוד בנושא מהמומחים של התחום.
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהההבדל הוא בזוויות ההשחזה של השיניים:
freud LU83R010: ![]() P410T: ![]()
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהשאלה: האם אפשר להסב את הלהב ל30ממ, ואם כן היכן
תודה
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהומה נותן ההבדל הנ"ל ?
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהככל שהזווית(בצד ימין של האיורים) גדולה יותר(כלומר שן חדה יותר) הלהב מסוגל לחתוך חומרים "שבירים" כמו פורמיקה ולבידים בצורה נקייה יותר.
החסרון הוא שהלהב יתקהה מהר יותר מאשר להב עם זווית נמוכה יותר. בלהב LU83R010 כל שן חמישית היא ישרה לגמרי מה שנותן שפנים החתך יהיה שטוח. אני משתמש בלהב P410T ומאוד מרוצה ממנו (על עצים קשים ולבידים למיניהם) אך הביקורות על LU83R010 מצויינות גם כן ולפי מה שהבנתי הוא מסוגל לחתוך לבידים בצורה נקייה גם כן. יש עוד צורות השחזה שונות ללהבים למשורי שולחן, ברוקלר עושים קצת סדר: http://www.rockler.com/skill-builders/measuring-and-cutting/saw-blade-101
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירה
אפשר. עשיתי אצל אלי טייב בא.ת. קריית ביאליק. אני מבין שהם שולחים לחב' דימר לביצוע. אם אני זוכר נכון, עלה כ-50 ש"ח +מע"מ
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירההשכלתי, תודה לכולם
האתר של רוקלר מצוין. אחרי הסדנא של פול סלרס אני מסתכל על להבי מסור בצורה אחרת. מפתיע כמה ידע ושימוש פשוט בפצירה יכולים לשנות איכות חיתוך של מסור בדקות.
Re: להב חדש 10אינטש של freud LU83R010 ציר ⅝ למכירהhank תודה
אשלח להרחבת קדח, למעונינים לדעת העלות היא 60₪.
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־18 אורחים | |||||