תיקון+צביעה של מיטה
17 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
תיקון+צביעה של מיטהשלום. קניתי מיטת תינוק חדשה, ובהרכבה דופן אחת נפלה לי על בורג ונעשה בה חור. אני רוצה למלאת את החור ולצבוע מחדש. למישהו יש עיצה כיצד למלאת? ואם אני אצבע מחדש בצבע המקורי שהמיטה נצבעה במפעל - האם לא יראו הבדל בגוון? (חשבתי אולי למלאת את החור בשעווה רגילה של נר- ראיתי מקומות שיש להם מעין שעווה צבעונית שהם ממלאים איתה מקומות שנפגמו - מישהו יודע איך קוראים לזה?)
Re: תיקון+צביעה של מיטהבאיזה צבע מדובר
שקוף או אטום? אצבעות המרק הנמכרות בד"כ הן רכות ואז המילוי יכול לצאת אם מנסים לגרד יש אצבעות של מרק קשה ואז היישום עם מלחם איזה גודל החור?
Re: תיקון+צביעה של מיטהלא ממליץ (בלשון המעטה) אצבעות שעווה למיטת תינוק.
על השעווה לא ניתן לצבוע עם שום סוג של צבע. כיוון שאני לא רואה את גודל הנזק, גוון הגימור וסוג הגימור, אינני יכול להוסיף מעבר למה שכתבתי.
Re: תיקון+צביעה של מיטהבגוף השאלה תמונה התשובה:
זה נקרה קיט אצבע שעווה לתיקון, זה עולה בערך 10 שקל , אני חושב שלא תהיה בעיה של טוקסינים בשעווה, גם אם התינוק יכרסם את המיטה בפה אז אולי תיווצר בעיה, אבל התיקון יכול להיות טוב מאוד וקשה לזיהוי, אבל תידע ששום תיקון שיהיה כמו החדש
Re: תיקון+צביעה של מיטהתודה רבה לכולם על כל הידע. האמת היא שקצת לא נעים לי כי כנראה היה מובן מהודעתי שממש נעשה חור רציני במיטה, וההתייחסות שלכם היתה בהתאם. מדובר על חורונצ'יק קטנצ'יק (אני קצת פדנט) (ניסיתי לצלם - אבל זה קטן מכדי שיראו את זה טוב בתמונה),נגיד שריטה, באורך של 7מ"מ ובעומק ורוחב של 2 מ"מ. לא משהו נורא מדי - אבל אני רוצה להשקיט את המצפון שלי שמבאס אותי על מה שגרמתי... מצטער על ההתנצלות הארוכה, פשוט שלא תכעסו על שאני גוזל את זמנכם לשטויות... זה גם מהצד החיצוני של המיטה כך שלתינוקת אין גישה לשם כמעט...
הצבע הוא צבע שמנת אטום מט אגב - מה זה טוקסינים? תודה מראש וסליחה
Re: תיקון+צביעה של מיטהטוקסינים=רעלנים
Re: תיקון+צביעה של מיטהצבע אטום שמנת באורך סריטה כזו, אפשר למלא עם צבע פוליאור באותו צבע ולתת לזה להתייבש בנקודה הזו עד שימלא אותה
Re: תיקון+צביעה של מיטההמון המון תודה לכולם. כיף לדעת שיש כאלה נשמות טובות שמשקיעות מזמנם לעזור לאחר.
הנתינה היא האושר האמיתי... ושוב תודה
17 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים | |||||