הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשים
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשיםבמקביל לשאלון דומה ב- Fine Woodworking - יהיה נחמד לדעת מה ההצבעות בארץ.
Re: הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשיםאלדד, רעיון נחמד! (יצא לי שתוז)
בכל מקרה השאלה פשטנית קצת... אצלי השאלה היא את מה אני משחיז, מפסלות לחריטה על על הGrinder בלי שאלות, עד לא מזמן השחזתי כלים לגילוף על אבני שמן קטנות שהיו לי (אבל קטנות מדי), וממש בימים אלו קיבלתי אבן מים חביבה 1000/8000 שביום שישי ניסיתיה לראשונה ונראה אחלה (אבל מאוד מלוכלך)... אני מציע את המשאל השבועי, ואפשר גם לצרף תמונות
Re: הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשיםהאם במשאל ניתן טכנית לאפשר יותר מתשובה אחת? אני למשל משתמש המשחזת שולחנית ובאבן-מים - אבל אם אענה את התשובה האפשרית היחידה כיום במקרה כזה (הכל או חלק מהנ"ל) - לא נדע בעצם במה אני משתמש.
Re: הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשיםאכן, השאלון מאפשר תשובה אחת בלבד.
לשאלתך, ניתן להשתמש בתשובה "other" ולפרט במענה, כפי שעשית.
שאלה בדיוק בזמן ...האם ישנה דרך להשחיז ביטים של ראוטר באמצעים פשוטים יחסית - או להשאיר זאת בידי מומחים?
Re: הצבעה: באילו אמצעי השחזה אתם משתמשיםעניתי - Other
אני משתמש - עקרונית - באופן השחזה אחר שאפרטו תוך זמן קצר, תלוי בזמני. כפי שהבטחתי אפרסם מאמר הדרכה לליטוש והשחזה (בעיקרו של דבר להשחזת כלים ידניים, אבל אפשר גם כלים אחרים).
Re: שאלה בדיוק בזמן ...
הידיעה שלי מוגבלת להמלצות של אנשים שאני מכבד, אני אישית מעולם עוד לא השחזתי ביט של ראוטר... בגדול התשובה היא שעדיף להשחיז ביטים של ראוטרים אצל מומחה, להם יש ציוד יעודי ש"מבטיח" הצלחה ואת הדיוק הרצוי. אבל יש שלב של לפני השחזה שבו מספיק לנקות את הביט, ואולי לעשות עליו מעבר עם ברטיס יהלום (מין לוח בגודל כרטיס אשראי) שיכול לתת לך עוד קצת זמן עבודה לפני ההשחזה המלאה. יש לזכור שביטים של ראוטר שנועדו לחרוץ חריצים בעובי מסוים, כבר לא יחרצו את אותו עובי אחרי השחזה (שכן הם כבר לא באותו עובי מקורי), השחזה ראשונה לא כל כך אפשר להרגיש (במיוחד אם מומחה ביצע אותה) אבל כל השחזה נוספת מורידה עוד חומר... ולכן לא מעט ביטים כבר לא שווים הרבה אחרי השחזה ראשונה (במיוחד יש להיזהר בסטים של ביטים שנועדו להשלים אחד את השני כמו לפאנלים) ניקוי יסודי של הביטים תקופתית עוזר מאוד למניעת התקהות של ההשחזה.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־6 אורחים | |||||