חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

בעיות &

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

בעיות &

הודעהעל ידי itsikcohen57 » 07 יוני 2008, 10:10

אהלן משה, כאשר אני גולש ללא כניסה עם סיסמה אז התצוגה טובה ואין שום בעיות.)למרות שבסך הכל הפלטפורמה של הפורום דיי מעצבנת שכל תגובה מחייבת לעבור דף)אבל כאשר אני מתחבר עם שם משתמש וסיסמה....מתחילות הבעיות...הכל בג'יבריש...אז אני משנה אנקודינג...אז חלק בעברית חלק באנגלית חלק משמאל לימין וחלק מימין לשמאל...כל מעבר שלי מהדף ...נתקל בשינוי מחדש של האנקודינג...מאוד לא ידידותי. אציין שאני משתמש במחשב מספיק שנים...וחבר בכמה פורומים....והבעיה היא רק באתר הזה. זה מנע ממני בעבר ומונע ממני בהווה להעלות יותר נושאים...ולעיתים גם תשובות לשאלות המופנות.אני גם רוצה לדעת אם הבעיה היא רק אצלי או שישנם עוד אנשים שנתקלו בבעיה .הטלפון שלי הוא 0522716459 (לאלה שיש בעיית סירבול בלהעלות חומר כתוב בפורום ).
סמל אישי של המשתמש
itsikcohen57
משתמש ותיק

Re: בעיות

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 07 יוני 2008, 22:27

itsikcohen57 כתב:אהלן משה, כאשר אני גולש ללא כניסה עם סיסמה אז התצוגה טובה ואין שום בעיות.)למרות שבסך הכל הפלטפורמה של הפורום דיי מעצבנת שכל תגובה מחייבת לעבור דף)אבל כאשר אני מתחבר עם שם משתמש וסיסמה....מתחילות הבעיות...הכל בג'יבריש...אז אני משנה אנקודינג...אז חלק בעברית חלק באנגלית חלק משמאל לימין וחלק מימין לשמאל...כל מעבר שלי מהדף ...נתקל בשינוי מחדש של האנקודינג...מאוד לא ידידותי. אציין שאני משתמש במחשב מספיק שנים...וחבר בכמה פורומים....והבעיה היא רק באתר הזה. זה מנע ממני בעבר ומונע ממני בהווה להעלות יותר נושאים...ולעיתים גם תשובות לשאלות המופנות.אני גם רוצה לדעת אם הבעיה היא רק אצלי או שישנם עוד אנשים שנתקלו בבעיה .הטלפון שלי הוא 0522716459 (לאלה שיש בעיית סירבול בלהעלות חומר כתוב בפורום ).

הי איציק,

ניסיתי ליצור קשר בטלפון, אבל יש כנראה איזה בעיה בקו. בדקתי את הנושא, נראה שהייתה לך בעיה קלה בהרשמה והאתר חשב שאתה רוצה את השפה האנגלית משום מה (דבר שאכן עלול ליצור בעיות כמו שהזכרת). סידרתי את הפרופיל שלך לכיוון העברית - נסה עכשיו, אני מקווה שיהיה לך נסיון יותר מוצלח.

לגבי הפלטפורמה, אני מכיר את הביקורת ואפילו מקבל, הצרה היא שבפורומים בעולם זו הצורה המקובלת ולכן רוב התוכנות החופשיות ברשת (שבהן אני משתמש באתר זה) תומכות בפורמט הנ"ל בלבד - מה שמקשה עלי לתת את האופציה המבוקשת. לגבי האיטיות אני עובד בימים אלה על אפשרות של העברת האתר לשרת הרבה יותר מהיר, ובארץ, כך שמהירות הגלישה צריכה להשתפר פלאים, אבל זה יקרה מחר אלא יקח קצת זמן עד שזה יעבור את כל ההליכים הדרושים.

שבוע טוב, וחג שמח!
משה
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

נפתרה הבעיה בעזרת משה אשל.

הודעהעל ידי itsikcohen57 » 07 יוני 2008, 22:41

תודה רבה למשה אשל על הרצון הטוב, הידע לאתר את הבעיה ומציאת פתרון הולם במהירות הבזק. יישר כח.
המשך שבוע טוב לכולם ובהזדמנות זאת גם חג שמח לכולם.
סמל אישי של המשתמש
itsikcohen57
משתמש ותיק

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים