אני מתכנן לבנות מספר רהיטים לחדר ואני רוצה לצבוע אותם בגוון אפור
חשבתי על עץ בוק.
בחנויות לא מצאתי את הצבע שאני רוצה הכי קרוב שהגעתי היה וואש אקרילי אבל זה לא נראה לי טוב מספיק.
אני מעוניין להגיע לגוון אפור בהיר.
מחפש חנות מקצועית לצבעים
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש חנות מקצועית לצבעיםאני מתכנן לבנות מספר רהיטים לחדר ואני רוצה לצבוע אותם בגוון אפור
חשבתי על עץ בוק. בחנויות לא מצאתי את הצבע שאני רוצה הכי קרוב שהגעתי היה וואש אקרילי אבל זה לא נראה לי טוב מספיק. אני מעוניין להגיע לגוון אפור בהיר.
Re: מחפש חנות מקצועית לצבעים1. מהיכן אתה בארץ (אזור)?
2.איזה סוג צביעה אתה רוצה,איזה מראה? 3.הברשה או התזה? 4.אפשר לערבב כל גוון.
Re: מחפש חנות מקצועית לצבעיםתכנזס לכול חנות צבע מקצועית , כמו אפריים צבים בנתניה , כמו גוונים בכוכב יאיר , או שחם שחמורוב ותבקש ממנו התאמה
Re: מחפש חנות מקצועית לצבעיםאני מאזור המרכז
אין לי קומפרסור ולכן אני מעדיף צביעה ידנית אבל אני לא רוצה סימני מברשת על העץ מה אפשר לעשות? שמעתי על צביעה בספוג וגם ראיתי פעם צביעה עם מגבון נייר יש המלצות?
Re: מחפש חנות מקצועית לצבעים1. ספקי צבע בשירשור מטה.
2. מנסיוני, ואני צובע לא בהתזה (זה סיגנון העבודה והגימור אצלנו),כל אמצעי משאיר סימן. מברשת, ספוג או רולר. צריך "להתחבר" לזה. אני מכיר מישהו שממש "רוחץ" את הרהיט, כמו מכונית, עם לקה שקופה על בסיס מים, באמצעות חתיכת ספוג גדולה. מבחינת מברשת יש לשאוף לאיכויות הטובות ביותר. אישית, אינני אוהב את המראה המלוקק דמוי פלסטיק. כיוון שבעץ אנו עסקינן, אני מעדיף את המראה הטבעי, זה יכול להיות בגוונים שונים או בלי, גימורים עם אפקטים למיניהם, לשימחתי כך מעדיפים לקוחותי גם, ולכן נפלה בחלקי זכות גדולה להנות מאד מכל עבודה. אגב, את הצביעה מבצעת רעיתי וממרחק של 50 ס"מ לא תראה שום סימנים, תלוי בגימור הכללי, יכול להיות שגם מ-5 ס"מ לא יראו שום סימנים.
Re: מחפש חנות מקצועית לצבעיםאפשר להבריש ואז לנגב, צבע בוויץ או כול בוויץ עם אימרגנציה\לקה מדוללת, ואז לנגב, כול דבר שלא שכבתי לא אמור להשאיר סימנים אם עובדים נכול ועם כיוון העץ... אפשר לעשות עם ספוג לפזר ואז לנגב עם נייר אפשר עם ספוג לפזר ולספוג עם הספוג
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||