שלום,
התבקשתי לבנות ארון שמחולק ל28 תאים 4*7, כל תא 30*30, בעומק 25 ס"מ, מסנדוייץ' עם פורמייקה.
השאלה איך עושים את החיבורים הפנימיים בין המדפים?
מצורף שרטוט פשוט אם זה לא מובן.
תודה רבה
ארונות תאים
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
ארונות תאיםשלום,
התבקשתי לבנות ארון שמחולק ל28 תאים 4*7, כל תא 30*30, בעומק 25 ס"מ, מסנדוייץ' עם פורמייקה. השאלה איך עושים את החיבורים הפנימיים בין המדפים? מצורף שרטוט פשוט אם זה לא מובן. תודה רבה
Re: ארונות תאיםדי פשוט עושים חריץ עד חצי רוחב המדף
לפי עובי הלוח כנל בניצבים ומחדירים אחד לשני בהצלחה עמיעזר
Re: ארונות תאים
תודה רבה. אין אפשרות קלה יותר (מאשר לבנות ג'יג לראוטר, להסתבך עם המידות בדיוק ובסוף לשבור את הקצוות של הפורמייקה)?
Re: ארונות תאיםאפשר לבצע זאת גם באמצעות מסור שולחן, לא רק ראוטר.
אפשרות נוספת היא דיבלים.
Re: ארונות תאיםתודה על התגובות,
נכון לעכשיו אני מחפש לעשות זאת בנגריה על קרייזיק עם להב דדו. זה דבר נפוץ? כי שאלתי נגר ותיק ומומחה אם יש לו להב דדו והוא לא ידע מה זה.
אין אפשרות להתקנת דאדו על קרייזיג מיקצועי! אני פעם הסברתי בליווי סקיצות איך מבצעים את החיבורים הנסתרים ולא בעזרת פירזול יעודי מעבר לברגי סיבית רגילים וללא ניסורים מיוחדים. מסובך לי מדי לרשום שוב וגם אינני יודע איך לחפש בארכיון של הפורום. נסה אתה, מקווה שתצליח או שתבחר בהסבר בעל-פה כולל הדגמה. אתה מוזמן. Alex the Cheesepenter
תודה על ההסבר המהיר ועל ההזמנה, ראיתי את הההסבר שלך viewtopic.php?f=1&t=3648&p=19874&hilit=%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%94+%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%AA#p19874 אני לא בטוח שהבנתי אותו נכון, אבל אם כן בסוף רואים בורג אלכסוני מלמטה, וגם הבורג או המקדח עלולים לעבור לצד השני כי קשה לדייק באלכסון. אני חשבתי (ואם לא אמצא פתרון אחר אולי זה מה שאעשה), להשתמש בשיטה שלך רק במקום הברגים האלכסוניים, להכניס ברגים ישר מאחורה, ולעשות את הגב מדיקט 10. הבעיה, שצריך לעשות מגרעות במסגרת של הכוורת כדי שלא יראו את הדיקט מהצד - סיפור בפני עצמו. לכן, וגם כדי להקל על העבודה רציתי לעשות זאת ע"י חריצים בלהב דאדו, ראיתי פעם בקטלוג של פלדר קרייזיקים מקצועיים עם אפשרות להרכבת להב דאדו. אך אם אתה והנגר ההוא לא שמעתם על זה, כנראה שאני לא אמצא נגר עם קרייזיק כזה שייתן לי לעבוד עליו.
Re: ארונות תאיםאם ל-FELDER יש דגם כזה, תתקשר ל"מאמא טכנולוגיות", היבואן ושאל אותו למי מכרו דגם כזה בארץ והיכן נמצא?
Alex the Cheesepenter
תודה על ההפניה, אמנם לא נראה לי שאשתמש בשיטה הזו, אך בעקבותיה חשבתי על רעיון יותר מוצלח וקל לביצוע, הייתי כותב עליו, רק אני לא יודע איך להסביר או לשרטט אותו בלי לשבת על זה שעה. אנסה בכל זאת להסביר בכמה מילים: את השורה התחתונה מחברים את הצדדים למדף התחתון ע"י שני ברגים מלמטה בכל אחד. בשורה שמעליה שמים לכל צד רק בורג אחד מלמטה, בשליש החיצוני. מניחים את השורה השניה מלמטה מעל השורה התחתונה, ומחברים אותם על ידי שני ברגים מהמדף השני לתוך הצדדים של השורה התחתונה, וזאת ע"י סיבוב של הצדדים של השורה השניה ימינה ושמאלה (כי הם הרי מחוברים רק בבורג אחד בשליש החיצוני). כך חוזרים על הפעולה עד למעלה. מה שיוצא, שכל צד (מלבד בשורה התחתונה), מחובר למדפים המאוזנים ב3 ברגים: 1 מלמטה בשלש החיצוני, ו2 מלמעלה בשתי הקצוות. עכשיו מחברים את שני הצדדים הארוכים לכל המדפים השוכבים על ידי קרג/למלו/ברגים מהצד. אח"כ גב מדיקט של 6 או 8 מ"מ, ועם ברגים או מסמרים של 35 מ"מ מחברים את הכל לתוספת חוזק.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים | |||||