אז יש להם את התרוץ של השדרוג, אותה תוכנה מהאתר השבדי או הגרמני עובדת מצויין ומאד ידידותית.
נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבח
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחכנראה איקאה ישראל מפחדים שחובבי נגרות יבנו מטבחים לבד ולא יקנו אצלהם....
אז יש להם את התרוץ של השדרוג, אותה תוכנה מהאתר השבדי או הגרמני עובדת מצויין ומאד ידידותית.
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחלירן
אני שאלתי שאלות בנושא ,שים לב ל"השתעשעות ברעיון לבנייית מטבח" יש שם תשובות מאלפות של אלכס -אני בטוח שתיעזר בזה. כמו כן יש קישור מעניין לבנייית מטבח פה : http://www.kehilot.co.il/ArticlesSearch ... ng=1&ID=14 בגדול ממה שהפנמתי...... בניית קוביות מעץ סנדוויץ אדום, החלק היותר פשוט. מסילות : 55 ס"מ שליפה מלאה ,טריקה שקטה של גראס,בלום או הטיש. לקנות מוכן את כל המגירה - תלוי בתקציב , אומדן מחיר בלבד , פה : http://www.gold-pirzul.co.il/GoldPirzul ... &PID=11611 ניתן גם לבנות מגירות מעץ ולחבר מסילות איכותיות ,החסכון לא ממש מצדיק, תלוי כמה אתה תפרן... או לחילופין כמה אתה רוצה לעבוד קשה... חזיתות מוכנות יש בפורמקס כאן : http://www.formex.co.il/contact.php בגדול יש את לבידי הזהב שיעשו את כל מה שתבקש : www.levideyzahav.co.il בהצלחה אסף
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחהפרזול של בלום נחשב להכי טוב בשוק היום, אבל גם של גראס מעולה ואת הטיש אני לא מכיר, אבל יודע שנחשב טוב.
לגבי מגירות, לכל סוג יש את המידות שלו יחסית לגודל הארון, ברגע שתבחר את סוג הפרזול אני אוכל לתת לך מידות מדוייקות. לגבי חזיתות מגירה ודלתות- חזיתות שנכנסות לתוך מסגרת הארון נקראות צאפנד, הן שני מ"מ פחות מפנים הארון מכל כיוון (אפשר גם 3 מ"מ). כדי שזה יראה טוב הכל צריך להיות מאוד מאוד מדוייק. אני ממליץ לא להתחיל מכזה דבר. האופציה השניה היא כזו- הדלת היא ברוחב 4 מ"מ פחות מחוץ הארון (2 מכל צד), ו-5 מ"מ פחות בגובה. בגובה אתה מתקין אותה מאופסת עם התחתית, ואז השיש לא יפריע לה להיפתח. בצדדים יש רווח של 2 מ"מ, וכשתצמיד שני ארונות אחד לשני יווצר לך רווח יפה של 4 מ"מ. שים לב- יש מליון סוגים של צירים גם, אני ממליץ לך ללכת לאחד מאולמות התצוגה של בלורן (יבואני בלום), לראות מה יש בשוק ולקבל הסבר וקצת מושג על מה אתה צריך. אם אתה קונה ישירות מהם לא תקבל מחיר יותר טוב מאשר דרך סוכן, אבל הם יכולים להראות לך כל מה שיש להם. לחברת אדר פרזול יש גם אולמות תצוגה, ושם תוכל לראות פרזולים גם של חברות אחרות. אשמח לעזור אם תצטרך, מתן
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחתודה רבה על כל התגובות והמידע.
קראתי את השרשור "השתעשעות ברעיון..." ובגלל זה גם נרשמתי לפורום ופתחתי שרשור אחר (היו לי עוד כמה שאלות) יש שם באמת המון מידע ונעזרתי בו. נכנסתי לאתרים שהפניתם אותי אליהם וקראתי את המאמרים. אני אעבור על הכל שוב מחר כשאני יותר עירני (כבר 3 בבוקר) ואולי דברים יראו אחרת. אין לי בעיה לקנות מגירות מוכנות עם המסילות, אבל אלו המחירים - ~300 שקל למגירה?!? האם ניתן להשיג את הפרזול והמגירות ממקום מסוים במחירים יותר סבירים? ואגב, איקאה - הלכתי למקום שמוכר עצים לנגר החובב, וגם חותך את הפלטות לפי הגודל הרצוי. הוא היה יותר יקר מהקוביות של איקאה בצורה משמעותית ביותר (למרות שני חושב שהוא לקח בחשבון פלטות עץ גם לדלתות ובאיקאה חישבתי לפי הקוביות בלבד... בכל מקרה, חשבתי לקנות מאיקאה מסגרות\קוביות בלבד ואת הדלתות להזמין ממקום אחר (לבידי זהב) כי הדלתות הפשוטות ולא ממש יפות מכפילות ומשלשות את המחיר, מבלי לדבר על היקרות יותר. מה אתם אומרים?
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחהפנתי אותך לאתר של איקאה רק לצורך תכנון ןקבלת רעיונות.
הארונות שלהם יפים ומדוייקים בל עשויים מסוג של סיבית, אישית, איני ממליץ על סוג חומר זה בעיקר למטבח, למרות שהרבה קונים את זה. בכל מקרה אם אתה משווה מחירים, תשווה גם את החומרים. בהצלחה!!!
Re: נעים מאוד - כמה שאלות לפני תחילתו של פרויקט מטבחאני חושב שארונות המטבח של איקאה עשויים מסנדביץ.
תודה רבה על כל העזרה אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לספק זול יחסית (אבל טוב) של פרזול - בייחוד מגירות
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||