מטבח בבניה עצמיתRe: מטבח בבניה עצמיתסוף סוף התקינו את השיש אבל כמובן א"א מושלם הוא שכח את החלק הקטן מהצד של התנור אחרי החג ב"ה נתחיל דלתות וחלק עליון שבת שלום לכולם
Re: מטבח בבניה עצמיתשלום
העבודה נראית מצויין גם אני בימים אלה מתכנן לבנות מטבח בעצמי, שמתי לב שעוד לא חיפית פורמייקה על המזווה . רציתי לשאול איך אתה מתכנן לעשות זאת ... הדבקה של מידה מדוייקת ..? או הדבקה וחיתוך בעזרת רוטר ?
Re: מטבח בבניה עצמיתשלום האמת שאני כמוך מהשואלים לא מהעונים חחח
נ"ל שאני ינסה לחתוך נגיד סנטים מהפורמייקה ויראה איך יוצא שאלה למקצוענים מה עדיף לחתוך את הפורמייקה במדוייק או להשאיר עודף ולעבור רוטר ?
Re: מטבח בבניה עצמיתלעולם לא חותכים פורמייקה מדויק. אני נוהג להשאיר 1-1.5 ס"מ עודף על המידה הקיימת, תלוי בגודל ונוחיות התימרון.
יהיה קשה עד בלתי אפשרי להדביק פורמייקה על הדופן האנכית של הארון הגבוה. ממליץ לך לפרק/להפריד אותו ממקומו ולהדביק במצב שכיבה. יש שיטה נוספת מקובלת, לחפות את הדפנות עם אותו חומר/לוח כמו החזיתות בדיוק.
Re: מטבח בבניה עצמיתתודה אלכס
ראיתי אצל ההורים שלי הם עשו חידוש לדלתות את הדפנות הוא פשוט הביא פלטה נוספת עם פורמייקה והצמיד אני בכל אופן לא הדבקתי בגלל שאני רוצה להתאים את הצבע לדלתות ברגע שהם יגיעו ואלכס רציתי לדעת האם כדאי בארגז שאני עושה שני מגירות לסירים לשים מתחת למגירה העליונה מדף ?
Re: מטבח בבניה עצמיתאין צורך בדופן בין שתי המגירות.
במידה והארגז רחב מ-80 ס"מ, אני נוהג להתקין מחבר 1/4 סיבוב יעודי בין תחתית המגירה לחזית שלה. הפירזול הוא של "גראס" וכמובן שהכוונה לשימוש למגירת מתכת עם בולם טריקה, לאו דוקא של גראס.
Re: מטבח בבניה עצמיתשלום חברים
סוף סוף הזמנתי דלתות הלכתי על אורן טבעי התקנתי את הדלתות לפני צביעה כדי לראות שהמידות תואמות עכשיו נשאר צביעה {ואחרי זה חלק עליון } הסתפקתי אם להשאיר כך טבעי ורק לכה או לשבור כמו בתמונה צבע משופף ולכה משה
Re: מטבח בבניה עצמיתלדעתי הדוגמא של המטבח שצרפת נראה טוב יותק מאשר הגוון הטבעי אבל לך על בטוח ותן לאשה להחליט.
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||