המפגש מספר 2' בנושא
34 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתהראל, על איזה בית קפה אתה מדבר? מי יארח אותך בבית קפה עם קורס צביעה, מי יביא לך בבית קפה קומפרסור למשל? איזה בית קפה יהיה מוכן לפעילות שכזאת? אנחנו עושים את הכל בשביל הכיף ,ההנאה והמקצוענות של החברים, אז מה פתאום עלה לך בראש בית קפה? מה החיפזון ומה יקרה אם נדחה זאת לחודשיים אפילו, בוער לנו משהו? עד היום הסתדרנו, נסתדר עוד חודשים, ואז נוכל לעשות זאת בתנאים הכי משופרים אצל מי מהחברים. זאת דעתי , אני לא אעמוד בדרכו של אף אחד באם יוחלט לעשות זאת אחרת. אגב בבית קפה אני אוהב לשבת עם חברים, לקשקש, לשתות ולאכול טוב, לא ללמוד צביעה!!!
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתזיגי צודק
אפשר לחכות עם המשך לימוד הצביעה ולבצע זאת כהלכה
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתאיזו מקלחת....חכה רגע.. אני רץ להביא את הסבון
זה היה רעיון זיגי, לא מעבר. אחרי שהועלו פה רעיונות לשכור מקום בכוכב יאיר או בכפר סבא חשבתי שבית קפה הוא פתרון הרבה יותר פרקטי. למצוא את המקום המתאיםזה כבר החלק הקל. יש המון מקומות סגורים עם חלק מקורה פתוח שבו ניתן להדגים כי מאמון אמר שהוא מביא בכל מקרה את הציוד שלו, אז כמו שיתנו להפעיל קומפרסור במתנ"ס כלשהו, אפשר למצוא עוד מקומות כאלה. הרבה מפגשים של פורומים נערכים במקומות כאלה, לא מטריחים אף אחד לתת את ביתו (סה"כ הפורום גדל בצורה משמעותית וראינו מה שקרה לקראת המפגש אצל ישראל). שוב, סליחה שהעזתי להעלות את הרעיונות המטופשים שלי...
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתאודי
קח את זה בקלות כולו ביקורת בונה.... לגבי המפגש הבא וואלה מה שיוחלט ..אולי כדאי בכל זאת לחכות לאביב... ולפי נוסח פיני : "...באביב את תשובי חזרה..."
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתהייתי היום בנירלט התאכזבתי אבל בשורה התחתונה שעניין של זמן ואולי אפשר לקבל מקום אצלם , אני אצרך לנדנק ואולי יסקימו ויעשו
Re: המפגש מספר 2' בנושא - במחשבה שניה ושלישיתהי מאמון,
לי אין שום בעיה לבוא אליך. בכיף מה שתחליטו- אצלך או אצל זיגי. לגבי שכירת מקום- ממש ממש לא. מיכל
Re:לכבוד יהיה לי להגיע למאמוןמאמון , אשמח להגיע אליך!
אגיע ברכיבה על אופניים, דרך השדות. זה יקל על החנייה.... אם לא מסתדר, שיגיעו שוב אלי, הפעם כמובן השמש תזרח, נשב בגן, יש לי די כסאות, שולחנות, קומפרסור, צינור, אקדח וכו... אם נעשה מהר, תוכל להדגים ולתרגל המשתתפים, על יצירות שניידר...
Re:לכבוד יהיה לי להגיע למאמוןהי מאמון
גם לכבוד הוא לי להגיע אליך במידה והתאריך יתאים לי, אני מבינה שאת הצפון הורדתם מהפרק . גם ההצעה של ישראל מוצאת חן בעיני , ישראל ברגע שהעלת את עניין האופניים , אולי גם חיים (בעלי) יביע עניין להגיע בתור מלווה חברתי בדרך למפגש. ההצעה שלך פעם נוספת ביתך , הצעה מבורכת, האם יש לך קשרים עם השמש ? אשמח להיות מקושרת. וההצעה שלי עדיין בתוקף במידה ותחליטו לנדוד צפונה. זוכרים את הישיבה מסביב לאח שהצעתי ?
יום טוב לכולם.
Re:לכבוד יהיה לי להגיע למאמוןבכל מקום בו נשב ויהיה לנו טוב....
אני בעד....
34 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־17 אורחים | |||||