משור פנדל
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
אז גרונג עם פנדל יותר טוב, נכון?כי לפי מה שאני מבינה מהתמונה, למסור הזה אין חיתוך זוויתי.
Re: אז גרונג עם פנדל יותר טוב, נכון?בתי עץ מדליקים:
http://www.calcalist.co.il/consumer/art ... 37,00.html
Re: אז גרונג עם פנדל יותר טוב, נכון?יש לו אפשרות חיתוך בכל הזוויות
כמו כן ניתן לסובב אותו ב90 מעלות ולחתוך איתו לאורך (rip) לטעמי אם אין צורך בניידות עדיף לרכוש את הסוג הזה של המסור יש מספר נגרים שאני מכיר שמשמשים בו כתחליף למסור שולחן.
Re: אז גרונג עם פנדל יותר טוב, נכון?אם הייתי חובב רציני, זה הכלי שהיה לי, כמובן בעל דיוקים ואיכות מירביים.
מסור "פנדל", שמו באנגלית RADIAL ARM SAW (יש המון חומר עליו ברשת), הוא כלי שעושה הכל מלבד הקצעה. בעיקרון זה מנוע מותקן באופן כזה שהוא בעל יכולת להסתובב במרחב באופן כדורי לגמרי. לכן, ניתן לחתוך איתו לרוחב, לאורך, בזויות מרחביות, DADO, ניתן להשתמש כבוייער, פרייזר ואף להתקין עליו אמצעים לליטוש. יש לי מעין ספר DIY MANUAL בהוצאת ה-READER'S DIGEST, מתחילת שנות ה-60, כל הביצועים מתוארים שם. אגב, ספר מאד שימושי, נדמה לי שניתן לרכישה גם היום, אני מאד ממליץ.
Hunterכמה חנויות באזור מגורי מציעות משור גרונג + פנדל של Hunter. היבואן הוא סמית טולס. על הניר הוא נראה מאד משכנע. האם יש למישהו נסיון עם המוצר הזה?
Re: Hunterמסור גרונג מיועד לעבודות חוץ בעיקר לגגנים וקבלנים
בחול בונה הבתים (בתי עץ ) משתמשים בו הרבה החסרון העיקרי והמשמעותי של המסור הזה : הוא לא יכול לחתוך עצים לאורך זו מגבלה מאד מאד משמעותית לנגר אם לא חשובה לך הניידות ואתה רוצה לעשות רהיטים תדלג למסור שולחן
Re: Hunterיש לי מסור שולחני של בוש. לפני 4 שנים כתבתי כאן ביקורת מפורטת עליו.
הפעם אני באמת צריך כלי כדי לבנות את בית העץ והגגות. כתבתי כאן כבר שאת הקורות לגג הגדול (60 מ"ר) שבניתי מעל המרפסת שלי חתכתי עם מסור עגול (Skilsaw). כדי לדייק, הרכבתי מובילים בכל חיתוך. הפעילות הזו הוסיפה לי כמה ימי עבודה. את הכלי הזה אצטרך לנייד, לכן חשוב לי שיהיה קל ככל האפשר.
27 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||