לאשתי נמאס ממגירת הסכו"ם
אז כך החל פרוייקט קטן של מעמד לסכו"ם.
העץ אגוז אפריקאי
וקצת מהתהליך בתמונות למטה
תודה לכולם
תהיינו
עופר
רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרך
25 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
פרוייקט שלישי - מעמד לסכו"םלאשתי נמאס ממגירת הסכו"ם
אז כך החל פרוייקט קטן של מעמד לסכו"ם. העץ אגוז אפריקאי וקצת מהתהליך בתמונות למטה תודה לכולם תהיינו עופר
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךלצערי לא צילמתי את התהליך, אז אני ינסה להסביר הכל על המוצר המוגמר.
הכל התחיל כשהייתי צריך ארון ספרים לספריה הגדלה והולכת. ראיתי ארון ספרים בבית כנסת מסוים, והתלהבתי. לא היה לי מושג בנגרות פרט לחיתוך פשוט בגיקסון וחיבור ברגים... אבל הייתי מוכן להתנסות חדשה. צילמתי תמונה של מדף ושאלתי בפורום איזה פורניר זה. אלי כהן ענה לי שזה נראה מהגוני. נסעתי לרמלה עם רכב פרטי וגגון אוניברסלי לקנות אצל אברבוך את הלוחות עם הפורניר, (הם היו הכי זולים בבירור בטלפון). אחרי שהבאתי את כל העצים לסלון בבית, ניסיתי לצבוע בלכה ורנית פשוטה, והתוצאה העלתה ספק בליבי אם זה אכן סוג העצים שמהם נעשתה אותה ספרייה... אחרי מספר בירורים הצלחתי להגיע לנגר שעשה את אותה ספרייה, והוא אמר לי "כבר קנית עצים? אם אתה רוצה שזה ילך לפח תנסה בעצמך. חבל." אמרתי לו יפה תודה ועברתי למסע קריאה על גבי הפורום. לבסוף התקשרתי ושאלתי אותו רק אם הוא מסכים לומר לי אם זה באמת מהגוני, והיכן אפשר לקנות את הפרופיל והלייסטים מעץ מלא, ובאיזה צבע זה נצבע ומה אחוזי הברק. הוא ענה לי באדיבות על כל השאלות וגם הסביר לי איך להדביק את הלייסטים, ואז יצאתי לדרך. קניתי מלטשת אקסצטנרית ומסור עגול, אם כי את החיתוך עשיתי בסוף אצל נגר שהסכים לחתוך לי (השתכנעתי שלארון צריך דיוק שאין במסור ידני).
נערך לאחרונה על ידי zvika61 בתאריך 12 פברואר 2012, 23:10, נערך 8 פעמים בסך הכל.
חברים יקרים. תמה התחרות בקרוב נעבור לשלב ההצבעותתודה לכל מי שלקח חלק... כל העבודות שהוצגו יפיפיות ולחבר השופטים תהיה עבודה קשה!!
אני מבטיח לכולם שזו לא תהיה התחרות האחרונה.. בברכה אמיתי שחר
25 הודעות
• עמוד 3 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים | |||||