ב 10 ימים בכלים ידניים זה מאורע ראוי לציון. כל הכבוד.
אגב, עכשיו אני מבין למה יש מחסור במקצועות בחצי הכדור הצפוני.
ארון כלים
37 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
להרים פרוייקט כזהב 10 ימים בכלים ידניים זה מאורע ראוי לציון. כל הכבוד.
אגב, עכשיו אני מבין למה יש מחסור במקצועות בחצי הכדור הצפוני.
תתחדש על הארוןותודה על התיעוד המרשים.
באיזה גימור בחרת?
Re: תתחדש על הארוןתודה תודה.
החלקים החיצוניים לכה פוליאוריטנית. הפנימיים כרגע au naturale.
Re: ארון כליםתתחדש!
לאוסף כה יפה מגיעה שתהיה דלת זכוכית שקופה.... התוכל לתת הסבר או צלום תקריב כיצד הן תלויות או מה מונע מהן לפול?
Re: ארון כלים- ללקק את האצבעותביצוע והדרכה פר-אקסלנס!
Re: ארון כלים
על דלת זכוכית אי אפשר לתלות כלים... בתמונה הזו עדיין אין מה שמחזיק את המקצועות, וכמה מהם תלויים על בלימה. הארבעה הימניים (אולי רק השלושה) לא ממש צריכים שיחזיקו אותם. הבסיס מספיק רחב בשביל שהם ישארו עומדים. לאחרים אני צריך פתרונות ספציפיים - הנה התחלה: הכוורת (עדיין) איננה מחוברת לארון - נוציא אותה, וננסה לראות מה יחזיק את מקצוע העץ הקטן. הנטיה שלו היא להתהפך מעל התחתית, כך שאם מנע מהראש לצאת מהכוורת הוא יחזיק את כל המקצוע. אחר שווידאתי שזה יעבוד, אני מסמן את המקום, ומפרק את הכוורת. (בעולם אידאלי הייתי חושב על זה מראש ולא הייתי צריך לפרק כלום. זו הפעם הראשונה שאני בונה כזה דבר - יהיו עוד טעויות...) אז אני קודח חורים לגוף הבורג, מעתיק את המיקום שלהם לפיסה האופקית וקודח חורים מובילים. (זה לא בגלל שקשה להבריג בלי חורים מובילים זה בגלל שבעץ דק חייבים חורים מובילים אחרת הוא עלול להתפוצץ - בקרשים עבים יותר אני קודח חורים מובילים כי אחרת קשה להבריג...) אז נשאר רק להרכיב והכל מוכן (תמונה בהמשך). אני רק מקווה שאני לא אצטרך לפרק שוב. למקצועות המתכת זה קצת יותר מורכב. אני מעתיק את הפרופיל של המקצוע לפיסת דיקט 6מ"מ. הסיבה ל-6מ"מ היא שזה פחות או יותר העובי של התחתית של המקצוע. את הפרופיל אני חותך, ונשארת לי פיסת דיסק שמתאימה למקצוע. אחר כך אני מנחש איך יראה הפרופיל של המקצוע בגובה של 6 מ"מ מעל התחתית, וחותך פיסת דיקט בצורה המתאימה. את שתי פיסות הדיקט אני מדביק יחד, וחוזר על כל התהליך עבור הצד הקדמי של המקצוע. המשך מחר - אחרי שהדבק ייתיבש.
37 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||