אני חושב שמוטות הברגה זהר רעיוןט טוב אבל היישום דורש מקדחת עמוד או לפחות מתקן למקדחה.
זויות הן הפתרון הקל ביותר שיספיק לחלוטין.
אם תחליט על האופציה הראשונה אתה מוזמן אלי לקדוח.
עזרה בתכנון ספסל גינה
33 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: עזרה בתכנון ספסל גינהאני חושב שמוטות הברגה זהר רעיוןט טוב אבל היישום דורש מקדחת עמוד או לפחות מתקן למקדחה.
זויות הן הפתרון הקל ביותר שיספיק לחלוטין. אם תחליט על האופציה הראשונה אתה מוזמן אלי לקדוח.
Re: עזרה בתכנון ספסל גינה
תודה אדי. אתה תמיד נחלץ לעזרה (-: אני אבנה את הספסל בחו"ל כך שלא אוכל להנות מהצעתך הנדיבה. אם אני מבין נכון את אומר שזווית משני צידי הרגל מספיקות ואין חובה לחבר את הרגל למושב בברגים עוברים ?
מעולה תודה. ברגליים הצידיות אוכל להשתמש בזויות רק בצד אחד: download/file.php?id=20444&t=1 חשבתי להוסיף להם 4 מוטות הברגה 10 מ"מ, באורך כ 40 ס"מ, שעוברים דרך 4 הקורות ומוברגים לתוך אינסרטים במושב. השאלה שלי אם האינסרטים יעמדו בעומס על הרגל (בעיקר הצידי) ולא ישלפו ?
Re: עזרה בתכנון ספסל גינהעופר, מהנסיון שלי עם אינסרטים נפוצים כמו הנעץ ואלו שעשויים מחומר מתכתי די רך, הם לא מיועדים לעומסים כאלו, יכול להיות שישנם אינסרטים HD שיכולים לעשות את העבודה.
Re: עזרה בתכנון ספסל גינהלדעתי בקצה אפשר להשתמש בשילוב של זוויות מתכת מבפנים עם חיבור בסגנון דומינו או פינים. רק חשוב להקפיד על שימוש בדבק עמיד למים.
תודה אדי. אם יש כאן למישהו ניסיון עם אינסרטים heavy duty אני מקווה שישתף אותנו.
אין לי את האמצעים לדומינו. פינים עוברים אני מניח שאוכל לעשות. אין לי ניסיון עם זה, אבל פיני עץ לעומסי צד (שמתורגמים לכפיפת הפינים) נשמע לי קצת בעייתי.
Re: עזרה בתכנון ספסל גינהדווקא מהנסיון שלי בשימוש דומה (רגליים של כיסא גינה) הדיבלים סיפקו עמידות טובה יותר לעומסי צד מאשר ברגים. אני מעריך שזה בגלל שהם מפזרים את העומס על יותר שטח עץ, ולכן העסק לא מתחיל להתרופף במהירות כמו עם ברגים (ברגי דק, לא ברגע מכונה מצד לצד).
ואל תשכח שדיבל עץ בקוטר חצי אינצ' נגיד, מעץ אלון או משהו מקביל, זה משהו די חזק.
Re: עזרה בתכנון ספסל גינההפרוייקט הסתיים.
צרפתי תמונות ומסקנות בגוף השאלה המקורית. תודה על העזרה והטיפים שקיבלתי פה !
Re: עזרה בתכנון ספסל גינהתתחדשו, הספסל נראה מדהים ומושקע.
גם אני בגישה של להשקיע בתכנון, אפילו עד פרטי פרטים. זה עוזר לגלות בעיות ותקלות שיכולות לצוץ באמצע העבודה, ובכך חוסכים זמן, חומר ותסכול. תודה על שיתוף התהליך והרשמים.
33 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||