שלא ישתמע מדבריי שאני בא להרפות את ידיו של רביב. היוזמה ברוכה ומתאימה לי ביותר! שאלות המיסוי אינן כל כך רלוונטיות באם האתר משמש פלטפורמה להצגת העבודות וקישור ליוצר, איש איש ושיקוליו והסיכונים שמוכן או לא מוכן לקחת על עצמו. תמיד קיימת האופציה לפתוח תיק על שם מישהו מבני המשפחה ועוד פתרונות יצירתיים שכן הופכות את ההכנסה מהתחביב שלנו לראויה וכדאית. אך, באם הכוונה שהמכירה תתבצע מול האתר ישירות הרי שהאתר צריך לקנות מאיתנו את הסחורה ואז למכור ללקוח שהזמין מאחר וזו הדרך היחידה החוקית להשתמש בעוסק מורשה של רביב למיטב הבנתי ואז אני בספק כמה העסק משתלם ליוצר וזאת מעבר לשיקולים של ייצור מלאי זמין למשלוח ושאר שיקולים טכניים.
כך שאני בוחר להמתין להבהרות מרביב, דוגמא של תצורת האתר שיבנה או שבנה ואז אוכל להתייחס בחפץ לב.
בהערת אגב אספר כי בעקבות תמונות שפרסמתי באלבום העבודות שלי בתפוז פנו אלי בשעתו 2 חנויות שהביעו עניין לקנות ממני עבודות אך המחירים שהסכימו לשלם היו כאלה שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אם פאזל הכי פשוט נמכר לצרכן נניח ב- 100 ש"ח החנות רוצה לקבל אותו סביב ה- 40ש"ח לפני מע"מ ולפעמים פחות מזה כך שאם לא מדובר במכירה ישירות לצרכן סופי לא זו בלבד שאין לנו רווח - אנחנו מפסידים.