תראה, אני כן נעול על לבנות את המיטה מעץ מלא אבל לא נעול דווקא על בוק. כל עץ קשה יהיה טוב.
אני רוצה להמנע מעץ רך כיוון שרואים עליו סריטות ודנטים ומכות שהוא מקבל.
אני מבין שצפצפה הוא רך אבל למה דווקא אתה ממליץ על צפצפה מכל העצים הרכים?
מאיפה להתחיל - צביעת מיטה
14 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מאיפה להתחיל - צביעת מיטהתראה, אני כן נעול על לבנות את המיטה מעץ מלא אבל לא נעול דווקא על בוק. כל עץ קשה יהיה טוב.
אני רוצה להמנע מעץ רך כיוון שרואים עליו סריטות ודנטים ומכות שהוא מקבל. אני מבין שצפצפה הוא רך אבל למה דווקא אתה ממליץ על צפצפה מכל העצים הרכים?
Re: מאיפה להתחיל - צביעת מיטהאוקי כמה נתונים ולהמשך המחשה
אתה עושה שכבה של לקה שקופה או של גמר אטום על העץ ולכן זה שכבה כאשר בעץ קשה שהמקה היא חזקה היא תפגע בלכה ואם לא בעץ וכאשר בעץ רך המקה היתה פוגע בעץ והלקה מתקפלת איתו, ולכן בסקלה של מקות אם המקה לא פוגעת בעץ אז תפגע בלקה, ומה שאמור להגן על העץ מהמקות האלה זה הלקה... עץ קשה משחק ולא שוטה לקה יפה כמו עץ רך ולכן יש חשש יותר גבוהה לקילופים וסדקים, אז אולי תלך על איגוז אפריקי שהוא טיפה יותר יקר מבוק אבל עדיין לא בקושי של בוק. אבל גם אם אתה הולך על בוק וזה תלוי בך ורק בך אז למה לעשות אטום?
Re: מאיפה להתחיל - צביעת מיטהאגוז אפריקאי עולה כ-2/3 ממחירו של הבוק.
ניתן לבחור רק לוחות שהם בגוון בהיר בלבד ללא העורקים הכהים והמישתנים בגוונים, וגם הוא רך יחסית. אני חוזר, גם עבורך ממון, יותר זול מבוק.
Re: מאיפה להתחיל - צביעת מיטהאני צבעי אני לא כול כך מעודכן יומית במחירים אני יודע בערך אז זה לא בעיה. תשמע אני אישית עבדתי עם בוק זמן רב, ופתחתי הבנה ואהבה אליו, תזהר מדבר אחד והוא שעץ שהיא יותר צפוף הוא ישחק יותר אגרסיבי
14 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים | |||||