מסור שפכ
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: מסור שפכמושיק ליישר את הזוית לאורך לא לרוחב הוא עד זוית 60 לא מתיישר לגמרי לאורך ולא הבנתי איך אני חותך עליו פלטות מצד ימין שלו כאילו ? צריך להאריך את השולחן ? או מצד שמאל צריך עגלה אחרת ? יש מצב שתבוא תראה לי אין לי בעיה לשלם לך ...
Re: מסור שפכיש לך שתי גדרות אחת על העגלה ואפשר לכוון אותה לחיתוך בזוית
בד"כ 45-90 מעלות הגדר השניה נמצאת בצד ימין של הלהב והיא זו שמשמשת לחיתוך שהוא מקביל ללהב. כשאתה רוצה לחתוך לוחות עם הגדר שבצד ימין תצטרך לפרק את הגדר שנמצאת על העגלה. אני מניח שקיבלת חומר הסבר תעיין בו. תרגע קצת תפעיל את ההגיון וזה יסתדר אם זה לא אתה כנראה צריך הדרכה בסיסית בתפעול של מסור שולחן מאד מומלץ!!! איפה אתה גר?
Re: מסור שפכתיקון קטן-
המסור התחתון הוא עם 48 שיניים, יחסית גדולות. בצורה הוא דומה למסור המיועד ללבידים, אבל זה מסור לחיתוכי אורך קלים וחיתוכי רוחב (crosscut) בעץ גושני. ד"א,המסור העליון נקרא בעברית "מסור גמל", די ברור למה.
Re: מסור שפכאם אתה רוצה עזרה אני יכול לבוא אליך (יש לי גם מסור שפך אבל ישן יותר)
מה חשבת ששפך זה רולס רויס?האמת שהיה פה לחץ מסויים (לא ישיר)על כוון השפך.
בוא נאמר האדרת שמו באופן לא פרופורציונאלי. חבל שלא בקשת מאחד מבעלי השפך בפורום לעשות כמה טסטים על שלהם לפני שתקנה ואם היית קונה יד 2 כפי שהוצע,מן הסתם מפח הנפש היה פוחת. באשר לדיסק קבל הצעה מנסיון. דיסק של דימר 40 שיניים לעץ גושני ודיסק 60 שיניים ללבידים. אגב אני עובד עם 40 שיניים 10" לכל סוגי העצים והתוצאה מעולה. בכל מקרה תתחדש
Re: מה חשבת ששפך זה רולס רויס?
אני חייב להגיד שכשבוחנים את השוק בישראל, ורוצים לקנות משהו בארץ בלי להתעסק ביבוא אישי וכדומה, השפכ הוא כמעט האופציה היחדיה בתקציבים שלנו, אני יודע שאתה חסיד של הגריזלי (שהוא מסור נהדר לכל הדעות), והיה לך נסיון טוב עם היבוא האישי - אבל לא לכולם זה מצליח. לשפכ יש את הבעיות שלו, כמו לכל כלי, וצריך ללמוד להתמודד - בסוף הכל יוצא טוב, לי יש אחד ואני מזמין את כל מי שרוצה להתנסות לפני שהוא קונה, לבוא ולחתוך, רק קחו בחשבון שאני לא המתחזק מספר 1 בעולם, וגם לא מספר 6000, אז המסור לא בהכרח במצב טיפטופ, צפו לקצת עבודה לכוונונים וכדומה... אני אישית ממש שמח שהחלפתי את הבוש GTS בשפכ, הבוש נהדר, אבל לא התאים לאישיות שלי (זאת שמפחדת פחד מוות מלעמוד מאחורי הלהב ולכן מרגישה חובה להחזיק מסור עם עגלה ולעבוד מהצד***)
Re: מה חשבת ששפך זה רולס רויס?שלום לכולם, יש לי מסור שולחן של שפך ואני מרוצה ממנו. יתכן והרמת כוסית ב 30.3 תהיה אצלי, אז כמובן תוכלו לראות ולהתנסות.
Re: מה חשבת ששפך זה רולס רויס?זה לא שאיננו מכירים את השפך.
היה לחברים ולחלקם יש עדיין. לדעתי המסור הזה הוא ברמה בינונית ואין לצפות ממנו ליותר. צריך להבין שאין מתנות בשום מקום ומה שאתה משלם זו התמורה. זה שהמשור עולה 6000 ש"ח בארץ לא מרמז על תועלתו ומן הסתם אני מעריך את שוויו האמיתי ע"י היצרן לא יותר מ 2000 ש"ח. אגב לשפך דגמים נוספים הנמצאים בסקאלה אחרת
Re: מה חשבת ששפך זה רולס רויס?אז מה שאתה אומר שב 6000 אלף יכלתי להביא מסור יותר טוב מימנו?
27 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||