רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרך
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךהחלטתי שאני עושה מנורה חדשה לסלון לאחר שנמאס לאישתי מהמנורה שלנו,החלטתי שהכל יהיה מעץ,וזה מה שעשיתי.את הבסיס שעשוי מעץ זית קניתי אצל שחר מ"שורשים"בעוסופיא ובעזרתו של אביחי ניקיתי את הקליפה ממנה ואז ליטשתי אותה ולאחר מכן צבעתי בלכה אטומה .את המסגרת לאהיל גם הכנתי מעץ.האהיל עצמו עשוי מזכוכית חלבית שעליה יש ציור
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךשלום לפורום המכובד
אני מצרף את אחת מהעבודות שעשיתי. היות ואני גר בבית משותף אני מנגר את העבודות בנגריה לימודית בכפר נטר, אי לכך אין לי תמונות תוך כדי ביצוע הפרויקט. אלא צילמתי אותו מורכב וצבוע אצלי בבית.
פרוייקט שני - שולחן + כוורת ומדף לטלויזיהל ZACHI123, אהבתי מאד את היחידת האיפור שבניתה ביחוד את הרגליים למטה ת זה נותן להם תוספת יפה.
כנראה שלהרבה ישנו סיפור דומה, גם ביתי רצתה סט כזה , וראתה באינטרנט תמונה (נדמה שבהאוס אין גם כן) אז לקחתי על עצמי את הפרוייקט (אנחנו הרי מחכים להזדמניות האלו) ושיכללתי קצת את העיצוב. חלק גדול מזה בנוי משאריות של אורן ודיקט ובוטשר אורן, למעט פלטה אחת שלמה של סנדביץ ליבנה שקניתי במיוחד. טיב העץ והאחידות לא שינתה במקרה זה כי הוחלט שהצבע יהיה לבן אטום. במקרה זה הלכתי על עצים לא אחידים ולא הכי איכותיים תהינו עופר
נערך לאחרונה על ידי ofers בתאריך 03 פברואר 2012, 21:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךשלום חברים!
הנה פרוייקט שהסתיים אתמול והאמת היא שאין כל כך מה לתעד בעבודות עם משור נימה - חותכים ומשייפים וזה הכל... טוב, עז עוד פעם אינטרסיה - "חלון כפרי". 65 על 60, 18 סוגי עץ.
גם מתחילים יכוליםלילד מלאו שנתיים והגיע הזמן לעבור למיטת "בוגרים", מה שדרש שער לקומה העליונה.
התוכנית בגדול - החיתוך נעשה בעזרת מסור ידני, המטרה היתה שכל החיבורים יהיו נסתרים. חיבורים של הסורגים מלמטה בעזרת ברגים שקועים מכיוון שלא ניתן לראות אותם. שאר החיבורים (למעט אילו שלהולכים לקיר) נעשו בעזרת דיבלי עץ והדבקה (בגלל שאין לי ראוטר לעשות שקעים לסורגים).
Re: המשךעופר - עבודה יפהפיה.
זה בדיוק מודל האוז אין והעיצוב שלהם, ואם אתה שואל אותי, אז אתה עושה זאת לא פחות טוב מהם, ואני לומד הרבה מאד מהתיעוד שלך. גם אני השתמשתי בשאריות של חומר, נוכח צביעה בצבע לבן אטום. השתמשתי במרקם של הרהיטים שכבר קיימים בחדר של הבת שלי. אני מאד אוהב את הסגנון הזה, הוא יפהפה. עבודה מדהימה. ותודה לך על הפרגון
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךשלום , שמי בני ואני שמח על ההזדמנות להציג את העבודות שלי ולקבל פידבק.
החלטנו לחדש את החדר של הבנות הקטנות, החידוש כלל מיטת קומותיים, שתי שולחנות כתיבה ושידת מגירות. כל העבודה בוצעה אצלי בחצר על בסיס כלים שיש לי כולל הצביעה. הקרדיט על העיצוב ובחירת הצבעים הוא כולו של אישתי. לצערי אין לי תמונות על התהליך ( מבטיח מעתה לתעד גם את התהליך ) אך באופן כללי אני מעדיף לחבר ( סין וגרז ) + דבקים וכמה שפחות ברגים או מסמרים.
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךשולחן איפור- אשתי בקשה ממני שאכין לה שולחן איפור, החלטתי לבנות שולחן בטכניקה שהיתה חדשה בעבורי, שיטת הסיגמנטים, השולחן בנוי משני סוגי עצים אלון ומהגוני
Re: רוצים לזכות בראוטר מתנה? תחרות נגרות.קום יצאה לדרךכול הכבוד על העבודות של כולם
זה ליגה של של נגרים מקצועיים.
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־22 אורחים | |||||