יוסי ואמיר תודה על העצות
יוסי,לשאלתך
"אגב , היכן רכשת את הלוחות של האגוז - והאם זהו אגוז אמריקאי ? "
האגוז=שאריות מפרויקט בבניין בת"א,אספתי מהזבל.
איזה לכה
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: יוסי פפו אייכה?יוסי ואמיר תודה על העצות
יוסי,לשאלתך "אגב , היכן רכשת את הלוחות של האגוז - והאם זהו אגוז אמריקאי ? " האגוז=שאריות מפרויקט בבניין בת"א,אספתי מהזבל.
Re: יוסי פפו אייכה?הקפצה
בהמשך לשאלותי בהקשר ללכה 1- האם דור 121 מתאים גם ליישום על מתכת,כהגנה נגד התחמצנות/חלודה? 2-בהוראות שימוש של היצרן כתוב: "אחוז דילול בנפח להתזה-30-40" לא הבנתי,אשמח לתרגום. תודה איתמר
Re: יוסי פפו אייכה?אני לא יוסי,
דור היא לקת גמר עליונה, לכן אני בספק אם היא מתאימה כיסוד למתכת. כנראה שזה לא מצוין על הקופסא שזה מתאים, אך תמיד תוכל לשאול את יועצי טמבור. דילול - הכוונה 60-70% לקה + 30-40% מדלל יעודי.
Re: הבנת הנקראתודה לאני לא יוסי
חן חן לאלכס כתוב בהוראות: חלק א 4יח'- (300 סמ"ק) חלק ב 1יח'- ( 075 סמ"ק) 40אחוז דילול- ( 150סמ"ק ) הבנתי נכון? תודה איתמר
Re: הבנת הנקראהבנת הנקרא בהחלט עומדת בתחום המומלץ.
עם כל ה-525 סמ"ק מהווים 100% של חומר, הרי ש-150 סמ"ק מדלל הם כ-28.6% וזה בסדר גמור. בהצלחה!!!
Re:היאוש משתלט...אחרי כל השאלות החפירות והטיפים שקיבלתי
התוצאה על הפנים.הכי מעצבן שיש
סיבוב ראשון-השטח מוכן,מרסס חדש,יחסי הערבוב מושלמים,שכבה ראשונה,ליטוש שכבה שניה shiiiiiiiittttt,המרסס יורק במקום לרסס חוזרים לנקודת ההתחלה-ליטוש יסודי,החלפת מרסס. סיבוב שני- מהלחץ/התרגשות/טיפשות(מחק את המיותר,או שהכל נכון)שכחתי לדלל. רק חלק א'+ב',המרקם יצא"קליפת תפוז".יש קשר? אז יש לי שאלה(או שנמאס לכם ממני?)לי נמאס! ללטש עם 400 ולהמשיך לשכבה שניה?(מדולל כמובן) או לחזור להתחלה?? או לפרוש בכל מקרה,נהניתי מכל רגע
Re:היאוש משתלטאם נמאס לך אולי חבל שאני עונה?
בכל זאת, אתה לא מתאר עם איזה ציוד אתה מרסס, אקדח+קומפרסור+מיבש אויר או אקדח חשמלי. המרסס יורק - לחץ משתנה תוך כדי ריסוס, סתימה במעברים, דיזה לא מתאימה. זו תופעה אופינית למרסס חשמלי. "קליפת תפוז" - זו תוצאה של אי דילול, מרחק ריסוס גדול מדי, מים במערכת. ליתר שאלותיך התשובה בידך בלבד.
Re:היאוש משתלטתודה אלכס,תענה תענה
הייתי חייב לפרוק את התסכול. לשאלתך,מרסס+קומפרסור אויר כנראה סתימה,בנתיים המרסס הוחלף אני כמובן רוצה להעלים את מרקם התפוז,האם להתייחס אליה כשכבה ראשונה ללטש בגרעין 400 ולהמשיך לשכבה שנייה? או ללטש ולהסיר לחלוטין את הלכה,ולהתחיל מהתחלה? תודה איתמר
Re:היאוש משתלטכדי להוריד את "התפוז" צריל ניר פחות מ-400, תלוי בגסות השטח. להתחיל מחדש או לא, תלוי בהרגשה שלך עד כמה תצליח להחליק את השטח. לדעתי לא. יותר מדי שכבות, לא מזיק.
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים | |||||