ברוך הבא,
שאלת , פיצוחים מתאים , אז כן מתאים בתודה.
רק לא סיפרת לנו מה שמך.
איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!ברוך הבא,
שאלת , פיצוחים מתאים , אז כן מתאים בתודה. רק לא סיפרת לנו מה שמך.
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!מושיק, הפעם הויסקי עלי !!!! הקרח והכוסות על יאיר
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!אשמח להגיע, אלא אם יפלו זקנות מהשמים (ככה אומרים אצלנו בעדה),
+בורקסים.
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!יאיר אהלאן, אני חדש בתחום ובפורום ואשמח להגיע...
זה ארוע בוקר/צהריים/ערב? בקטע של תאום ציפיות, מה בעצם מתוכנן? האם זה גם מפגש לשאלות נגריות? בקטע הגשמי המזוני, תגיד לי מה עדיין נדרש לשולחן... ושאלה יותר מקצועית: ההגיון אומר שכדאי לי לבחור חברה אחת מתחום הפרזול ולהצמד אליה. אני מכיר בלום וגראס. האם יש עוד? האם נכון להצמד לחברה ספציפית? יש אחת מומלצת? איכות? מחיר? תפוצת חנויות (אני מראש העין)? חניה ליד החנות? האם בהתקנת ציר לדלת ארון למשל משתמשים בשבלונה (ז'יג) לסימון חורי הברגים? תודה גולי
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!שלום גולי,
יופי שאתה - ואחרים - באים למיפגש! המסורת היא של מפגשי בוקר (בערך תשע עד אחת) ביום ו', יום נוח לכולם. מה יהיה שם? אוכל ושתייה (כמובן). נראה לי לפי השרשורים שאיזה סלט טוב, ואולי פירות, יתקבלו ברצון. מה בתוכנית? ידידנו אלכס מילך יסביר וידגים את "הסודות שמאחורי הג'יגים" ידידנו דביר לביא יאיר את עינינו בנושא מנועים חשמליים ושימושיהם. וחוץ מזה, הכל פתוח לשאלות ותשובות בכל הנושאים - כולל אלה שאתה מעלה: האם לדבוק בחברת פרזול אחת? איפה לקנות? לפי הצעת משה אשל, ניתן גם להביא למקום כלים למכירה/החלפה (בעל הבית אינו גובה עמלה). להתראות ב-16 בספטמבר - מיקום וזמן מדוייק יימסרו סמוך למיפגש.
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!מפחיד אותי "הסודות שמאחורי הג'יגים", זה יהיה הרבה יותר צנוע ובסיסי.
אל תפתחו ציפיות לניסים ונפלאות
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!מה שיאיר שכח (אני אוריד לו מהמשכורת על כך
Re: איפה אתם ב-16 בספטמבר? אצלי!אלכס תספר לנו רק מה שאתה יודע, וכבר למדנו שאתה יודע הרבה.
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים | |||||