הי אלקס,
היסטוריה אתה מעלה פה...
אמא בסוף מצאה מישהו שישפץ (וגם יעשה שתים חדשים), בא נגיד שאפילו בתור נגר חובב לא הייתי מרוצה מהעבודה שנעשתה (במיוחד לאור המחיר) - מצד שני אמא מרוצה - אז מה אני יכול להגיד?
חידוש: חלון מתגלגל של הפריטים החדשים
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: חידוש: חלון מתגלגל של הפריטים החדשיםהי אלקס,
היסטוריה אתה מעלה פה... אמא בסוף מצאה מישהו שישפץ (וגם יעשה שתים חדשים), בא נגיד שאפילו בתור נגר חובב לא הייתי מרוצה מהעבודה שנעשתה (במיוחד לאור המחיר) - מצד שני אמא מרוצה - אז מה אני יכול להגיד?
Re: חידוש: חלון מתגלגל של הפריטים החדשיםיופי-טופי
Re: חידוש: חלון מתגלגל של הפריטים החדשים
הי רן, בדקתי אצלי באותו שילוב וזה נראה בסדר (בכל מקרה רואים את כל המאמר - ללא החלק שמשום מה נעלם אצלך). האם זה ככה אצלך בכל המאמרים או רק במאמר הספציפי הזה? צור איתי קשר באימייל [email protected]
Re: חידוש: חלון מתגלגל של הפריטים החדשיםאיזה יופי.... זה טוב!!
תודה לעוסקים במלאכה
Re: תוספת מרעננת ומועילה! חן חןמשה, ב "הודעות אחרונות בפורום" מוצגות המון הודעות... גם כאלה שמלפני שבוע. זה במכוון? לדעתי זה עמוס קצת... אתה לא חושב?
Re: תוספת מרעננת ומועילה! חן חן
הי אודי, לקחתי מספר קבוע של הודעות אחורה (אני חושב 30), העובדה שיש בהם כאלה בנות שבוע זה באשמתכם ובנימה רצינית יותר (למרות שמה שכתבתי למעלה נכון במהותו), אני לא יודע מה המספר הנכון לשים שם, לפי הפידבק הראשוני היו פחות מדי (10), אז הגדלתי ל30, ננסה בהמשך מספר אולי בינהים (20) ונראה איך יהיה המרגש... הכל ב Fine Tuning מה שאני אומר פה "בין השורות" הוא שככל שאני אקבל יותר שאלות, הערות והארות - האתר ימשיך להשתפר -כי יהיו לי הרבה רעיונות... וגם אתם תהנו יותר כי האתר יהיה יותר קרוב למה שהחברים רוצים וצריכים.
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||