מה השעה באתר?
הרישום של הפעילויות מופיע אצלי ב GMT
האתר עבר בהצלחה (?)
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: מוצלח מאד ,תודהמה השעה באתר?
הרישום של הפעילויות מופיע אצלי ב GMT
Re: מוצלח מאד ,תודהאין לי מושג באיזה שעון האתר, אבל הוא "מכוון" אני חושב, אני רואה את הדברים בשעון ישראל - הפורום מכוון להראות לכל אחד לפי איזור הזמן שלו, אבל יכול להיות שהכיוון ידני "לפי העדפת המשתמש" ובגלל מגבלות שהכנסתי, אי אפשר לערוך את הפרופיל... אני אבדוק ואנסה לטפל בבעייה.
הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "אצלימקווה שניתן יהיה להתגבר גם על זה.
במהירות יש שיפור משמעותי. ברכות.
Re: הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "ושוב שיהיה במזל טוב על השדרוג שקיבלנו. גם אצלי טרם נפתרה בעית המשבצות המלבניות בראש העמוד. אין שם כיתוב למעט אחד בצד ימין והשני בשמאל, נשמח לטיפולך.
Re: הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "
ברגעים אלה ממש בטיפולו של מומחה אמיתי לתחום (לא אני)... אני ממש בצידו השני של הסקייפ איתו (כמה טוב שיש חברים!)
Re: הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "אם אני פותח עם IE יש לי אותה בעייה
בגוגל כרום עובד יופי!!!
Re: הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "
מדובר לפי האבחון האחרון, בבעיות בIE 6 ומטה, מי שיש לו IE 6 או 7 מתבקש לעדכן לגרסה האחרונה - זה סתם כי כדאי לדעתי, אני בכל מקרה עובד על פתרון, המומחה נתן כיוונים ואנחנו נשתדל ליישם אותם.
עברנו דירה - עכשיו צריך לרהט בעבודה עצמית!העברת האתר ל"משכנו" החדש והמהיר יותר, היא מבורכת. ובמיוחד, הדבר נכון לגבי התגובה המהירה של משה למחלות-הילדות שאת הסימפטומים שלהן העלו כמה מהחברים.
אבל אנחנו רק בתחילת הדרך: כשהמבחן האמיתי הוא תוכן שיוצרים החברים - רעיונות, טיפים, פרוייקטים, קישורים, תיעוד, שאלות ותשובות - נשאר עוד הרבה מה לעשות. זה נחמד מאוד לרצות לפורום ואתר פעילים, אבל זה מחייב גם אתכם להיות אקטיביים. (וכשאחד החברים עושה משהו, מילה טובה לא עולה בבריאות: 225 צפיות במדריך המצויין של אודי הראל לקנייה באינטרנט הניבו רק שתי תגובות!)
Re: הקישורים ל"גלריות", "מאמרים", "שלום לכולם
יותר קל לי לנגר מאשר לכתוב אבל בכל זאת כה לחי על השידרוג גם אצלי לא נפתחים הלשוניות באופן אוטומטי כאשר אני פותח את המסך ואולם אז אני מקליק על הלשונית מי אנחנו וזה מעלה את כל הכתוביות בלשוניות
Re: עברנו דירה - עכשיו צריך לרהט בעבודה עצמית!225 צפיות זה פידבק מצוין.
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||