דבק חם - כמה וואט?
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: דבק חם - 3M - שאלותאייל,
האקדח לא משמעותי מאד אלא החום שהוא מפיק ואולי נפח הדבק שהוא מחמם בבת אחת. האקדח בתמונה הוא כנראה יבוא של אלרם. הם לא מוכרים ליחידים אבל יש להם נציגויות בארץ. בקר באתר dvakim.co.il זה בדיוק מה שעשיתי ועכשיו אני מתלבט בין גרסת 80 או 100 וואט. לגבי הדבק, רב המכשירים בשוק משתמשים בדבק רגיל (כ11 מ"מ קוטר וחלק). יש הבדלים קלים באיכות כי הדבק הוא בעקרון EVA עם תוספות פלסטיות שונות. אם מגזימים עם הפלסטיק, הדבק נשרף בחום גבוה. לכן אלרם משווקים גם דבק אנגלי שלדבריהם טוב מהסיני (אני נוטה להאמין). לגבי 3M - זה המרצדס של התחום. יש עימו שתי בעיות - האקדחים עולים מאות שקלים ועד עכשיו לא ברור לי מי מוכר אותם. הבעיה השנייה היא שחלקם דורשים דבק מיוחד, לא בטיבו אלא בצורתו. המוט איננו חלק אלא גבשושי וזה מקל על התקדמות הדבק באקדח. אני אלך כנראה על הצרוף הפשוט יותר. בכל מקרה, קח 60W כמינימום. בהצלחה, מקס
Re: דבק חם - 3M - שאלותראיתי שהמכשיר 100W בא באריזות של ששיה? אם תרצה אולי נוכל לצרף עוד מהפורום.
כמו כן, דיברתי עם נציג 3M טלפונית והוא אמר שאפשר להשתמש בדבקים שלהם באקדחים אחרים. יש להם דבק בגלילים חלקים ולא רק צורתיים, ולשתי רמות טמפרטורה 130 ו170- 190 מעלות צלסיוס. כמובן שהספק יתן לך את מהירות החימום וכנגזרת את מהירות ייצור הדבק הנוזלי. הבעייתיות ב3M זה הכמות : ניתן לקנות רק באריזות של 5 ק"ג מה שאומר שכדאי אולי גם כאן לרכז מאמץ משותף לקניה. אני אמור לקבל הצעת מחיר ממנו ואז אני אשתף את כולם בעניין.
Re: ֳ£ֳ¡ֳ· ֳ§ֳ - 3M - ֳ¹ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ÷
ֳ ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ©ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ®ֳ¬ֳ©ֳµ ֳ²ֳ¬ 80W ֳ«ֳ®ֳ©ֳ°ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ, ֳ₪ֳ©ֳ₪ ֳ¬ֳ© ֳ°ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ²ֳ ֳ£ֳ¸ֳ®ֳ¬ 60W<ֳ¥ֳ²ֳ¬ֳ₪ ֳ¢ֳ ֳ₪ֳ¥ֳ¯ ֳ÷ֳ¥ֳ²ֳ´ֳ¥ֳ÷> ֳ¥ֳ®ֳ®ֳ¹ ֳ¬ֳ ֳ±ֳ©ֳ´ֳ· ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ±ֳ§ֳ¥ֳ¸ֳ₪, ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ©ֳ÷ֳ«ֳ¯ ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ¢ֳ ֳ÷ֳ¬ֳ¥ֳ© ֳ¡ֳ§ֳ¡ֳ¸ֳ¥ֳ÷,
אינני מומחה בתחום אבלאני משתמש במכשיר 40W של זיקו.
והאמינו לי שמבחינת ההספק זה מספיק למשתמש ברמה שלנו. ההבדל המשמעותי הוא במהירות החימום וכאשר המכשיר חם הם שניהם אותו הדבר. המכשיר שבידי אינו מטפטף כשהוא מונח על השולחן בעודו חם והדבק החם מותיר מספיק זמן לתמרון לפני התייבשות. ייתכן שבהדבקת שטחים גדולים זה לא מספיק אבל בצרכים רגילים כן.
Re: ֳ ֳ©ֳ°ֳ°ֳ© ֳ®ֳ¥ֳ®ֳ§ֳ₪ ֳ¡ֳ÷ֳ§ֳ¥ֳ ֳ ֳ¡ֳ¬ֳ₪ֳ ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ× ֳ°ֳ¸ ֳ¹ֳ¬ֳ<ֳ«30 ֳ±"ֳ® ֳ«ֳ®ֳ£ֳ¥ֳ®ֳ°ֳ©> ֳ¡ֳ´ֳ²ֳ ֳ ֳ§ֳ÷?
Re: אינני מומחה בתחום אבלמעולם לא ניסתי וגם לא נתקלתי בצורך הזה
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||