המפגש אצל דביר לביא
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: המפגש אצל דביר לביאהרבה תודות למשפחת לביא על האירוח הנפלא ועל נפלאות האוטומציה שדביר הציג בפנינו, היה מרתק!
Re: המפגש אצל דביר לביא- תמונותתראו כיצד כותרות קובעות את האמת שבתמונות:
Re: המפגש אצל דביר לביאאין לי אלא להיצר על שלא יכולתי להגיע.
רן.
Re: המפגש אצל דביר לביאתודה אדירה למשפחת דביר על האירוח הנפלא והנדיב. אני חושב שכל החברים הביעו את מחשבותי והרגשתי לגבי המארחים ולגבי הכנס בצורה הרבה יותר טובה ממה שאני הייתי עושה, ולכן אני מצטרף לכל מלה שנכתבה כאן.
אני שמח להודות למארגני הכנס שהרימו "פרוייקט" כל כך מוצלח כולל הקשרים המיוחדים של זיגי עם הנהלת מזג האוויר - הבטיח יום יפה וגם קיים. תודה לחברים על המאכלים הרבים והמצויינים. מצרף תמונות ללא הערות. כפי שנאמר כל תמונה שווה יותר מ1000 מילים.
Re: המפגש אצל דביר לביא, תמונות נוספותעוד כמה תמונות
Re: המפגש אצל דביר לביא, תמונות נוספותמי שהוא ידע מה זה מספר הטלפון בטור השמאלי?
Re: המפגש אצל דביר לביא, בשמו של מיקי עם המחשב הלא ממושמע שלנתבקשתי ע"י מיקי שסובל מבעיות מחשב בלתי ממושמע , לברך ולהודות למשפחת לביא למיכל ודביר, על הארוח השופע מטעמים, על קבלת הפנים היפה, ועל המפגש המעניין שחווינו ביום שישי האחרון. תודה רבה . מיקי
Re: המפגש אצל דביר לביא, בשמו של מיקי עם המחשב הלא ממושמע שלשלום לזיגי וחברי הקהילה, אני שמח לקרוא שנהנתם כל כך, זיגי סליחה על האיחור בתשובה אשמח אם תתקשר אלי ונתאם את המפגש הבא שיתקיים אצלי בנגריה
נמרוד 0522519292 http://www.eilamworkshop.com/he/default.aspx
Re: המפגש אצל דביר לביא, תמונות נוספותנראה ונשמע פספוס שלא יצא לי להגיע אבל שמח מאד שנהניתם והתמונות (הלא מבויימות) - מדברות בעד עצמן.
דביר.... יש מועד ב'?
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||