חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

נכון, זו לא נגרות - אבל בכ"ז כמה הרהורים

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: נכון, זו לא נגרות - אבל בכ"ז כמה הרהורים

הודעהעל ידי zigi » 09 אוגוסט 2009, 10:33

יהודה, האם תעלה עכשיו את כל מה שביקשו ממך חבריך ? האם כל מה שהיה במסגרת חברית נרשם אצלך כעזרה למסכנים? הרי הפורום התנהל בקח ותן, תראה את מושיק כמה מתנות העניק לחברה (כלים בעלי ערך ממש)ולעולם לא אמר, נתתי. מה ביקשת שנעזור לך ולא קיבלת? התלוננת שלא נותנים לך חופש פעולה, על איזה חופש פעולה אתה מדבר? אני זוכר לפחות דבר אחד חיובי שניסינו לעשות עם בי"ח שניידר ואתה בגלל האגו שלך הפלת את הנושא שהיה בשלב מאד מעשי ומתקדם וניסית להאשים את האחרים .זוכר???? אז בוא תפסיק לעשות רוח ונשאר כידידים
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי Eliko » 09 אוגוסט 2009, 12:35

חבריה
בואו ונפסיק להתעסק מי אמר מה ומי עשה מה.
הרי כולנו חובבים כאן והכוונה היא לחלוק מידע ועצות בפורום זה או באחר.
הרי כולנו (לפחות רובנו) נשארנו בשני הפורומים מי יותר מו פחות. כך שבמקום לחפש מי אשם וכד' בואו ונהנה מהשבבים ולא מהשאבאבים.
סמל אישי של המשתמש
Eliko
סופר משתמש

הודעהעל ידי harel » 09 אוגוסט 2009, 14:24

יאיר - בהרבה מהדברים אתה צודק, אין מה לאמר, אבל כמו שכתבת להגיב עכשיו אחרי שהרוב פה נמחק... ולהביע דעה כשבפניך חצאי דברים וקצת ספקולציות... לא הכי נבון ולא מתאים לך.

המהלך לפתיחת פורום חדש היה כי משה אשל בחר להודיע לכולנו "תהנו מימיו האחרונים של הפורום", הודעה שנשארה כמה ימים טובים והובילה שרשור גדול וארוך שנמחק כלא היה. נכתב בשעת כעס? אני בספק. משה בעצמו העיד שאין לו את הקישורים והיכולת לנהל פורום כזה. רוצה הוכחה? המתסיס הראשי יוסף הגוזם הוא עכשיו shmudale pudale, לאחר הפצרות רבות ולאחר שיוסף כתב דברים מלעיזים על מר אשל - הבחור נמחק מהפורום. והיום? למה הוא שוב פה איתנו? זו צורת ניהול? משה כבר ראה את ההודעה שלו הבוקר.. היא עדיין כאן, למה?

מנגד, משה טען בפנינו עם פתיחת הפורום שהפורום שלנו ובשבילנו. בפועל, הוא הבעלים של האתר, לפיו ישק דבר. לנו אין שום אמירה בנושא ואם יחפוץ בכך, מחר כל החומר שנאסף פה כל מה שאתה ואני ואחרים תרמנו לדיונים פה - כלא היה. בתפוז כמו גם בוואלה דבר שכזה לא יכול להיות ולכן חלק מאיתנו מעדיפים קרקע יציבה על פני מצב הדברים המעורפל פה.

זיגי - פרוייקט שניידר להזכירך לא נפל בגלל יהודה. פרוייקט שניידר נפל כי אנשים היו טובים בלדבר ולא בלעשות. חלקו של יהודה היה לאחסן את הפלטות שקיבלתי כתרומה מהמדביק. יהודה לא יכול היה לאחסן את החומר אצלו והמדביק הסכימו להעביר את החומר לאן שנחפוץ... נזכר? מצלצל מוכר? אז להאשים את יהודה דווקא בזה נראה לי בלשון המעטה - חוצפה...
אבל אולי אני לא זוכר את העובדות בגילי המופלג....

shmudale pudale - צא דיבוק צא!!!
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

תמיד דגלתי בכנות ואמירה ישירה.(מונח שאינו נפוץ פה משום מה.)

הודעהעל ידי yossi » 09 אוגוסט 2009, 14:58

אומר לך יאיר את דעתי ללר כחל וסרק.
טוב שיש חברים ואני מבין שבתנאים גאוגרפים מסויימים נוצרים קשרים שהם מעבר לדפי הפורום ואני מברך על כך.אז קמה לה חבורת השרון כפי שכיניתם זאת שמעבר לקשרי הנסורת הידקה קשרים חברתיים ועל זאת אני מברך.

אלא שהקשרים האלו לא נשארו מחוץ לאנטרנט אלא חדרו לפורום והפרו את האיזון שבין המשתתפים תוך יצירת קליקה המנסה להטיל מרותה על הייתר.
סממני הקליקה בלטו בפירגון אישי מוגזם בין חבריה תוך התעלמות מכל מי שממרה את רצונה. כך היינו עדים למצהלות מטופשות על כל ניסיון כושל של אחד מחברי הקליקה ליצור משהו. המילה שאפו הפכה למונח מרכזי בנגרות גם עבור שטויות.
הקליקה לא אחת כפתה על תאריכים ומיקום מפגשי הפורום כפי שנעשה בזה האחרון בתימורים.
הקליקה תמכה בהקמת הפורום הנוכחי ובעזיבת וואללה ולמה? סיבות אישיות ואינטרסים חופפים. היה לכם רע אצל מקס? אז הקמתי קומונה בתפוז,ולמה החרמתם אותה? (ובנושא זה משה אשל היקר הציניות שלך לא במקום).

מעניין יאיר אם חוטב העצים היה משתלח בך כפי שעשה זאת בפורום לאחרים ידידך זיגי היה מחריש? שנינו יודעים את התשובה לא כך?
yossi
סופר משתמש

התוודות

הודעהעל ידי sosi321 » 09 אוגוסט 2009, 16:35

טעות(נשלח פעמיים)
נערך לאחרונה על ידי sosi321 בתאריך 09 אוגוסט 2009, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
sosi321
משתמש ותיק

הודעהעל ידי zigi » 09 אוגוסט 2009, 16:36

דווקא אתה הראל, שהצעת שנעשה עבודות בעבור שניידר, היינו איתך ורצנו איתך כדי לקדם את הנושא, וזה נפל בגלל ההתעקשות של יהודה לא לשים אצלו, למרות שאז חצרו היתה גדולה, למרות גילי המופלג אני זוכר עדיין את הפרטים.
מדוע אתה לא המשכת לדחוף את הנושא שהיה כה חשוב לך ואנו באנו לסייע. מה קרה שגם אתה הרמת ידיים???יש לך הסבר? לאנשים היה רצון ואף העבודה חולקה רק שהחומר לא הגיע, תשאל למה????
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

Re: תמיד דגלתי בכנות ואמירה ישירה.(מונח שאינו נפוץ פה משום מ

הודעהעל ידי zigi » 09 אוגוסט 2009, 16:44

הקליקה -קליקת השרון כפי שאתה מכנה אותה כללה את יהודה , את אלי ,את אביחי (שהוא לא מהשרון) יאיר ואנכי. הזכרתי שגם יהודה בקליקה????????????? להזכירך לתימורים הודעת שתגיע ולא באת, מי לחץ ולמי זה לא היה נוח, הכל מטעמי יוקרה.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

Re: תמיד דגלתי בכנות ואמירה ישירה.(מונח שאינו נפוץ פה משום מ

הודעהעל ידי Eliko » 09 אוגוסט 2009, 16:55

חבריה
כל הויכוחים הללו לא יובילו לשום מקום ובטח לא קדימה.
את פרויקט שניידר אני יזמתי והיות ולא יצא לפועל האחריות היא עלי ורק עלי ! להתחיל לחפש אשמים לא מקדם לשום מקום.
פורום השרון לא התחבא אחרי פסאודונים ושמות בדויים ואפילו אם חילק שבחים בודאי שלא ניבל פיו.
יש דרכים רבות להעביר ביקורת ורצוי שתהא בצורה חברית ובונה . יבחר כל אחד את הפורום שלו את את כולם ויתיחס לזולת בכבוד. סך הכל כולנו חובבי עבודות עץ וראוי שנשים דברים בפרופורציות....זה רק תחביב.
ובא לציון גואל...
סמל אישי של המשתמש
Eliko
סופר משתמש

התוודות

הודעהעל ידי sosi321 » 09 אוגוסט 2009, 16:57

אני נמצא בפורום הזה מספר חודשים לא רב.
כן, אני נמצא ולא נמצאת והרגשתי את הדברים שיוסי כותב עליהם.
ניסיתי להעיר לכם על כך אבל איש לא התיחס.בעצם למה שמישהו יתיחס לדברים שאיזה ינוקא כותב?מה הוא בעצם מבין?ומה עוד שאינו שייך ל"קליקה"?
אז לבשתי מסכה בשם sosi שלא הציגה דבר ולא התיחסה לדבר מלבד ההתנהלות בפורום.
ההתיחסות של חברי הפורום לא אחרה לבוא. כי מי זו אותה זקנה בת 60 שתגיד לנו מה לעשות ואיך להתנהל?
שום הערה ושום בקורת לא פקחו את עיניכם.
המשכתם להלל ולשבח (פוצי מוצי)האחד את השני לאורך שרשורים ארוכים.המשכתם לכתוב על מקצוע מזו... לאורך שרשור ארוך כאורך הגלות מבלי שמנהל הפורום יעביר אתכם למקום הראוי-כלים ידניים.
הרשימה עוד ארוכה, תאמינו לי!!!(לא התיחסתי לדוגמא להתנהלות מנהל הפורום מול הכורת המהולל)
תקותי הגדולה היא שיהודה ידע ללחוץ על הכפתור המתאים בעכבר המחשב שלו כמו שמקס עושה בהצלחה רבה.
למעשה יש לנו כיום 2 פורומים צבוריים, הפורום של מקס והפורום של יהודה.
הפורום של משה הוא פורום פרטי וחבל שהמצב הגיע לכך
sosi321
משתמש ותיק

הקודםהבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים