אני לא רואה את כל הפרטים הדרושים בתמונות אבל עדיין חושב שזה Type 15.
להלן הקישור עליו אני מסתמך.
אתה וחברי הפורום מוזמנים לעזור בזיהוי: (תרגיל לבלשים מתחילים
http://www.hyperkitten.com/tools/stanle ... _ascii.php
מקצועה שקיבלתי
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: מקצועה שקיבלתי כך זה נראה - ולאחר השיקום זה נראה כךתודה זיגי.
אני לא רואה את כל הפרטים הדרושים בתמונות אבל עדיין חושב שזה Type 15. להלן הקישור עליו אני מסתמך. אתה וחברי הפורום מוזמנים לעזור בזיהוי: (תרגיל לבלשים מתחילים http://www.hyperkitten.com/tools/stanle ... _ascii.php
יופי של אתר. גיליתי שיש לי type 15למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?למה חייבים להוסיף תוכן הודעה?
Re: מקצועה שקיבלתימושיק
יש לי כמה כאלה....
Re: מקצועה שקיבלתי כך זה נראה - ולאחר השיקום זה נראה כךמקצועה יפה, ולפי סימני השימוש שעשה בה הבעלים הקודם אני נוטה להאמין שהיא גם טובה.
אלדד: אני מסופק אם מדובר על type 15. החור ב-levercap חדש מדי (התחיל ב-16) מעבר לזה המקצועה היא מיצור בריטי שאינו תואם את ה-type studies האמריקאים. אני נוטה להאמין שהמדובר על כלי יותר חדש - כנראה משנות החמישים או השישים.
Re: מקצועה שקיבלתי כך זה נראה - ולאחר השיקום זה נראה כךתודה יובל.
זה באמת אחד הדברים שלא הייתי בטוח בהם משום שבאף Type לא מוזכר Made In England. למדתי משהו.
Re: מקצועה שקיבלתיחבר'ה תתחילו לעבוד וליצור משהו במקום לברבר 16 תגובות לאיזו מקצוע מז....
Re: מקצועה שקיבלתי - אתה לא חייבאדון/גב' sosi
אם זה לא מעניין אותך אינך חייב בלשון המעטה לקרוא את התגובות. כמו כן אינך חייב להכנס לכאן. איני נוהג להגיב בצורה זו אבל זה מה שביקשת !!!!! יש להוסיף עוד שתי תגובות, שלך ושלי .
Re: מקצועה שקיבלתי - אתה לא חייבסליחה,סליחה.
אני לתומי חשבתי שזה פורום לענינם מקצועיים ולא פורום לרכלנים.אצלנו במספרה מדברים בערך על ענינים כאלה. גם אני אוהבת אותך
Re: מקצועה שקיבלתי - אתה לא חייבשושי נכון?
נגרים חובבים יש להם מין מחלה שכזו למקצוע ידני, אפשר לדבר על זה שעות בעיקר אם צריך לשפץ את זה. לזר(ה) קצת קשה להבין את זה,אבל לא נורא. לעומת זאת סבלנות ואורח רוח אמורים להיות מחלה אוניברסלית שלא קשורה לכלום. חג שמח.
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||