אין אבטיחם.
אני מביא סלט ירוק.
כנס הפורום אצל זיגי
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: כנס הפורום אצל זיגיאין אבטיחם.
אני מביא סלט ירוק.
Re: כנס הפורום אצל זיגיאני מגיע עם מה שדנה תיתן לי.
Re: כנס הפורום אצל זיגיעוד לא הוחלט מה אני מביא
מה שבטוח אני מגיע
Re: כנס הפורום אצל זיגיטוב, אז אני כאן, אחרי טיסה ארוכה ומעייפת
למרבה שמחתי, כל מה ששמתי במזודה הגיע ללא בעיות מיוחדות למעט עודף משקל של 12 פאונד (דיי יקרנים הח'ברה בדלתא) אני אזדקק לעזרה בניווט ע"מ להגיע ד"א - העברית באדיבות אימי
Re: כנס הפורום אצל זיגיhttp://www.ymap.co.il/Navigate.aspx?tab=1&CityNmS=%u05E1%u05DC%u05E2%u05D9%u05EA&StreetNmS=&HouseNbrS=&Mode=1
קובץ מצורף לדרכי הגעה ולינק להתמצאות כללית. המפגש יום ו' שעה 10.00 לברורים: הנייד שלי 4522005 050
Re: כנס הפורום אצל זיגיאומנם חדש בפורום ולא כותב בו אבל קורא את ההודעות מדי כמה ימים
אקווה שתקבלו אותי למפגש ואשמח להכיר את החברים ובקשר לכיבוד מבטיח להביא ואשמור זאת להפתיעכם . מבקש אישור להגיע בברכה יוסי .ה
Re: כנס הפורום אצל זיגיאני אגיע עם אביחי
מספר דברים שנזדקק להם לצורכי הדגמהאנו נזדקק לדברים הבאים
1. עץ כמובן, מספר חתיכות ישרות 2. ג'יגסאו או באנדסאו 3. נייר ליטוש 4. דבק נגרים 5. צ'יזלס (אין לי מושג איך קוראים להם בעברית) 6. מקדחה על עמוד (לא הכרחי אבל מאוד עוזר להבין את דרך הכנת הגי'גים) 7. סקרייפר 8. שנאי המרה ל-110V (אביחי התנדב להביא עימו) ואחרון - שולחן עבודה נוח
Re: כנס הפורום אצל זיגילכל החברה החדשים שרוצים להגיע - לא צריך לבקש אישור... אני מרשה לעצמי לכתוב כאן שזיגי וכל החברים האחרים ישמחו לפגוש אתכם.
מדי פעם (נדיר) מתקיים מפגש שהכניסה אליו מוגבלת מחמת חוסר מקום אצל המארח במקרים כאלה יש רשימה שמתמלאת לפי סדר הבקשה - אבל זה לא המקרה כאן. תהנו!
Re: מספר דברים שנזדקק להם לצורכי הדגמהצ'יזלס= ???? מפסלות ע"פ סבא ג'קסון ,אפשר לומר שאין לי
סקרייפר= הכוונה לציקלינה? ציקלינות יש לי נייר ליטוש חסר לי כרגע מקווה שאספיק לקנות (בינתיים שמישהו יביא כמה חתיכות) כל יתר הדברים מוכנים לביקור. נערך לאחרונה על ידי zigi בתאריך 23 מרץ 2009, 18:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||