קניתי לפני שנים באקספורדיה - אלי טייב אזור תעשייה ביאליק - מארז גדול של ביסקויטים 20# # לדעתי הגודל הכי שימושי.
לא זוכר כמה עלו אבל שווה בדיקה, יכול להיות ששווה ל 2-3 מכם לרכוש ביחד.
למי שתוהה השתמשתי בביט לראוטר ייעודי לביסקויטים.
מחבר בסקוויטים במבצע
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: מחבר בסקוויטים במבצעקניתי לפני שנים באקספורדיה - אלי טייב אזור תעשייה ביאליק - מארז גדול של ביסקויטים 20# # לדעתי הגודל הכי שימושי.
לא זוכר כמה עלו אבל שווה בדיקה, יכול להיות ששווה ל 2-3 מכם לרכוש ביחד. למי שתוהה השתמשתי בביט לראוטר ייעודי לביסקויטים.
Re: מחבר בסקוויטים במבצעאגב, ביסקויטים טובים אך ורק לחיבור יותר מדוייק של לוחות, ביסקויט אינו מוסיף כוח לחיבור כלל, בניגוד לדומינו ודיבלים.
אחת הסיבות שקניתי את המכשיר הינה לטובת SPLINE JOINTS שאני אוהב ליצור במסגרות לארונות וכו', עדיין לא בדקתי את התאמת הכלי לתפקיד.
Re: מחבר בסקוויטים במבצע
אתה בטוח בזה? אני הבנתי שהבסקוויט מתנפח ומחזק את החיבור
בעלי אקספרס זה האתר והמחירים https://www.aliexpress.com/item/4001224 ... ry_from%3A
Re: מחבר בסקוויטים במבצעאני מסכים עם אדי, ביסקוויטים לא ממש תורמים לחוזק החיבור.
ביסקוויטים עוזרים ליישור החלקים בזמן ההדבקה או ההרכבה, כמו למשל בהדבקת קורות ליצירת משטח שולחן.
Re: מחבר בסקוויטים במבצעביסקוויטים בהחלט מחזקים את החיבור במקרה של חיבור ניצב ואופקי, בנוסף עוזרים למקם את ההדבקה נכון.
תחשבו למשל על מדף בארון שרוצים חיבור נסתר ללא ברגים, להדביק מדף בלי ביסקוויטים המדף יפול בקלות, הביסקוויטים בהחלט נותנים חוזק.
לדעתי אגדה אורבנית או נכונה באופן מזערי במקרה הטוב, ביוטיוב תוכל לראות הרבה סרטונים של השוואת כוח הדבקה בין השיטות השונות. לא יודע לגבי הביסקויטים של עליאקספרס , אבל הכי חשוב בביסקויט הוא העובי שלו, אם הוא דק מדי, לא עושה את העבודה! הדוגמה הנכונה שהרואה הציג כמובן מתיחסת לנישה מסוימת ברפרטואר העבודה עם ביסקויט.
במקרה שאתה מתאר זה הגיוני : על הבסקוויט פועל כוח גזירה.
באמאזון המחיר לתערובת של 1000 יחידות מתחיל להיות הגיוני: פחות מ 40$ כולל משלוח (אם משלבים במוצרים אחרים ועוברים את רף 49$). זה כ 15 אג' ליחידה. הקופסה מכילה 500 יחידות של #20 ועוד 250 #10 + 250 #0 . המחיר של 1000 יחידות #20 או #10 דומה. מתאים למי שמשתמש הרבה. אשח להתחלק עם אחרים מאזור חיפה. מי מעוניין ?
אני רוצה 500 של 20 אני מהמרכז אבל זה יהיה סיבה לבקר קצת במפרץ שבת שלום (אני יעריך אם יחכו אם ההודעות למוצ"ש)
31 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים | |||||